Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stjärnor till NN07 store i Barkarby

Stjärnor till NN07 store i Barkarby

Slash.ten · Stockholm · Ansök senast 19 sep. (143 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Just nu har du chansen att söka till Sveriges kanske roligaste tjänst till NN07 som öppnar sin första outlet butik i Stockholm. Vi söker just nu flera stjärnor som tillsammans skall utgöra det team som ska skapa en butik i världsklass.

NN07 är ett starkt och snabbt växande internationellt fashion varumärke. De erbjuder premiumkläder för män med mycket värde för pengarna. Man fokuserar på kvalitet, detaljer och riktigt hantverk. NN07 har etablerat en stark position på marknaden och jobbar nu med några av de största retailers i Europa och USA. Vi söker en passionerade personer som ska driva butiken som ett dedikerat team. Du är en person som drivs av att göra skillnad, bygga starka relationer med ditt team och kunder. Du bör ha ett naturligt driv då du är en del av det team som ska utveckla butiken framåt. Butik ska vara den som alla vill besöka och där varumärket lever sitt eget liv, genom uttrycket i butiken och genom det som du och ditt team utstrålar. Varje kund som besöker butiken ska vilja komma dit igen, för att ni gav dem något speciellt. Du ska bli ihågkommen i form av en skön känsla, en upplevelse och service som ingen annan kan leverera. Ditt jobb är att genom din personlighet leverera ihågkomna upplevelser till de besökare och kunder som kommer till er. Arbetsuppgifter:

- Bemöta kunder och genom en fantastisk service leda dem till köp - Se till att butiken hela tiden är påfylld - Se till att butiken hela tiden har ett förstklassigt uttryck i form av ordning och VM - Bidra till en god stämning i butiken och teamet - genomföra de rutiner och strukturer som butiken har Vi letar efter dig som har:

· Har minst två års erfarenhet av butiksförsäljning · Ständigt är på jakt efter nya utmaningar · Är van att arbeta framgångsrikt mot måluppfyllelse och säljmål · Vågar stå ut alltid pushar dig själv och andra till den yttersta gränsen

Vi söker både heltid och deltid. Du är anställd av Slashten och får därav allt det stöd du behöver för att prestera på topp. Du är en representant för NN07 mot deras kunder i butiken och en stark ambassadör för Slashten gentemot alla du möter. Vem är du? Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor och sprider naturligt energi till alla du träffar. Ditt engagemang går inte att ta miste på och inget gör dig lyckligare än att prestera på topp med ditt team. Du är en duktig historieberättare och förstår att det är en viktig del i att ge spännande service! Du tycker som vi att kundbemötandet är en av de absolut viktigaste delarna för att skapa en fantastisk butik!

Om Slash.ten.Slash.ten är en retailbyrå med en organisation och ett team som har lång och väldokumenterad erfarenhet inom retail. Vi är individer som byggt gasellföretag, utvecklat varumärken och fått utmärkelser för bästa kundservice många år i rad. Vi vill ständigt utveckla branscherna vi verkar inom genom att arbeta med engagerade och motiverade människor. Målsättningen är tydlig; vi vill hela tiden bli bättre och ge energi till alla de människor vi möter. Vi arbetar redan med några av världens största varumärken.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Slash.ten

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Slashten AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons