Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ställare inom plastindustri

TopWork Sverige AB · Tranemo · Ansök senast 30 maj (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Söker du en tjänst som ställare inom plastindustri? Då är det dig vi söker! 

Arbetsbeskrivning:

Som ställare är dina huvudsakliga uppgifter riggning och körning av verktyg i olika maskiner för tillverkning av plastdetaljer. Vi ser att du ansvarar för igångkörning av nya artiklar, med avseende på maskin- och robotprogramering. Du kommer arbeta tillsammans med andra ställare men kommer behöva ta eget ansvar och egna beslut. Arbetet är väldigt varierande och i tjänsten ingår en del problemlösning.


Kvalifikationer:

Vi ser att du har en bakgrund inom produktionskvalitet eller produktionsteknik. Önskvärt är att du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom tillverkningsindustrin. Vi söker en person med stor vilja och engagemang. Du är strukturerad, drivande och tekniskt nyfiken. Dina personliga egenskaper präglas av initiativförmåga och vilja att lära och utvecklas. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TopWork Sverige AB

Placering

Tranemo

Kontaktperson

TopWork Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons