Jobbsafari är en del avschibsted logo

Städstjärna hemstäd, Välstädat

Städstjärna hemstäd, Välstädat

Välstädat i Norrland AB · Luleå · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Hemstäd Luleå i din ansökan

Gillar du att göra skillnad? Just nu söker vi städtekniker med inriktning mot Hemstäd i Luleå. Att jobba med just hemstädning är varierande, utmanande, roligt och oerhört uppskattad av kunderna. Vem blir inte glad av att komma hem till ett nystädat hem.

Är du den som vill ge andra möjligheten att bli glad när de kommer hem från jobbet, då tycker jag du ska söka till oss på Välstädat!!

På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.

Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Vi erbjuder även våra anställda möjligheten att gå interna städutbildningar för att våra anställda ska få en så bred kompetens som möjligt.

Om tjänsten

Som städtekniker hos Välstädat i Luleå kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, främst för privatkunder. Men vi ser såklart att alla våra medarbetare är flexibla och kan hoppa in och genomföra andra typer av städning, som tex. flyttstädning, trappstädning och lokalvård hos företag.

Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.

Om Dig

För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga.

Krav

Du innehar körkort B

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är mycket meriterande om du har:

Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete

SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar.

Ansökan

Tycker du att rollen låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ansöka om tjänsten som Städtekniker med inriktning mot hemstäd hos oss!

Sista ansökningsdag är 11 maj 2024

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare 75%, provanställning på 6 månader tillämpas.

Arbetstid: Dagtid

Lönevillkor: Enligt kollektivavtal

Placeringsort: Luleå

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Välstädat i Norrland AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Välstädat i Norrland AB

Vid ansökan:Ange referens Hemstäd Luleå i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons