Jobbsafari är en del avschibsted logo

Städare extra (Stockholm/Sollentuna/Täby)

Städare extra (Stockholm/Sollentuna/Täby)

Eazy One AB · · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vi söker personal som behöver fylla sitt schema med minst 8 timmar per vecka för fasta tider med start direkt, jobben är på vardagar (morgon & dagtid).

Matbutik: Måndag, Onsdag, Fredag mellan ca 06-09:00, Täby. Du måste ha erfarenhet av städning i matvarubutik (ICA/Hemköp/Coop eller liknande).

Kontor: Måndag, Onsdag, Fredag, Dagtid ca 6 tim/vecka, olika tider beroende på vad som passar. Sollentuna.

OBS! Du måste kunna visa ID kort/Pass/Arbetstillstånd och du måste ha erfarenhet av städning. Skicka med ditt CV och berätta kort om dig själv. Vi utför bakgrundskontroll på alla våra anställda och kontaktar era referenser.

SKICKA EJ ANSÖKAN OM DU INTE PASSAR IN PÅ KRAVEN TACK.

Eazy One jobbar med Städ & Kontorstjänster till företag.

Våra kunder köper en högkvalitativ tjänst av oss där vi ska erbjuda dom den bästa servicen i branschen. Dom ska vara 100% trygga med att alla som jobbar hos oss har rätt utbildning, servicekänsla och stolthet att få hjälpa kunderna med att hålla deras arbetsplats ren och fräsch.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, arbetskläder, material och maskiner, en arbetsledare att kunna vända sig till, trevliga kollegor och självklart möjlighet att utöka sin arbetstid framöver.

Vi hoppas på att den kollega vi söker vill jobba med oss i många år framöver. Det tillkommer nya arbetsplatser hela tiden så mer jobb kommer att finnas framåt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eazy One AB

Kontaktperson

Eazy One AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons