Jobbsafari är en del avschibsted logo

ST-läkare inom allmänmedicin - Avesta och Ludvika

ST-läkare inom allmänmedicin - Avesta och Ludvika

Region Dalarna · Avesta · Ansök senast 15 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:392 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att bygga en god och nära vård för våra invånare. Att göra ST inom primärvården i Dalarna innebär ett spännande uppdrag med stor variation av patientmöten. Vi arbetar utifrån perspektivet att se hela människan och tar ett brett ansvar för individens välmående och tillfrisknande. I södra Dalarna och Västerbergslagen söker vi ST-läkare inom allmänmedicin till flera vårdcentraler. Området präglas av utveckling och entreprenörskap och här är aldrig långt till samarbeten mellan olika aktörer, i syfte att förbättra för invånarna. Områdets storslagna natur bjuder in till en aktiv fritid. Här finns en stark sammanhållning mellan kollegor och team. Du ingår också i nätverket för ST-läkare allmänmedicin i regionen.

Följande vårdcentraler i området söker ST-läkare för tillsättning under sommar och höst 2024:

  • Vårdcentral Avestahälsan
  • Vårdcentral Koppardalen i Avesta
  • Vårdcentral Ludvika - Grängesberg

Är du intresserad finns mer information om varje vårdcentral i länken nedan, och vill du söka till en eller två av dessa söker du genom denna annons. För dig som vill arbeta som ST-läkare inom allmänmedicin erbjuder vi ett tillägg på 5000 kr per månad som betalas ut efter att halva ST-utbildningen är genomförd. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och tillgång till träningslokaler, gruppträning och gym på våra anläggningar. Här kan du söka ST-tjänster - Region Dalarna

ST-läkare inom allmänmedicin - Avesta och Ludvika

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral så som egen mottagning, barnhälsovård samt vård och samverkan med kommunen. Detta varvas med kurser och sidotjänstgöring. Tjänstens innehåll följer målbeskrivningen enligt SOFS 2015/2021. För din utveckling finns goda förutsättningar för att bygga kompetensen som specialist inom allmänmedicin. Vi erbjuder professionellt stöd i form av handledare och studierektor och engagerade administratörer som hjälper dig med exempelvis bokning av sidotjänstgöringar och kurser.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort intresse för allmänmedicin. Du är lätt att samarbeta med samtidigt som du driver och tar ansvar över ditt eget arbete, är motiverad och har god självinsikt. Du har de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt som krävs under specialistutbildningen. Du kan kommunicera med patienter och kollegor obehindrat. Vi bygger för framtiden och ser gärna att du har ett intresse av ett mer långsiktigt samarbete och en vilja att bidra till att utveckla primärvården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten krävs giltig svensk läkarlegitimation alternativt att du vid tjänstens tillträde har fått det. Det går med andra ord bra att söka i slutet av AT eller BT.

Du som söker har möjlighet att söka till flera vårdcentraler. Ange ditt första och eventuella andrahandsalternativ i ansökan.

I din ansökan vill vi att du har följande dokument bifogade:

  • CV och personligt brev
  • För tjänsten relevanta intyg och rekommendationsbrev (om sådana finns)
  • Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
  • För tjänsten kan det vara aktuellt med inledande provanställning.

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

SYLF Dalarna-sylfdalarna@gmail.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Avesta

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:392 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons