Jobbsafari är en del avschibsted logo

ST-läkare i geriatrik

Capio · Upplands Väsby · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Välkommen till Capio Geriatrik Löwet på Löwenströmska sjukhuset som ligger naturskönt i UpplandsVäsby. Capio Geriatrik Löwet bedriver vård på uppdrag av Region Stockholm.

Vi söker nu dig som vill vara med och påverka vården på Geriatrik Löwet, som består av tvåakutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en kognitiv mottagning.

Du kommer att arbeta med kollegor med hög medicinsk kompetens och erfarenhet. Vi har en härligarbetsmiljö med nära till ledning och beslut.

Du kommer ingå i det multiprofessionella teamet som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor,dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatrisktomhändertagande och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för attuppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Din roll

Som ST-läkare arbetar du under handledning av erfarna specialistkompetenta kollegor medhandledarutbildning, vilket gör att du meriterar dig för en internmedicinsk basspecialitet från dag ett.Med utgångspunkt från gällande målbeskrivning lägger vi upp en utbildningsplan, som du själv harmöjlighet att påverka.

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal, ITP och försäkringar.• Kompetensutveckling: Vi arbetar aktivt med kontinuerlig individuell kompetensutveckling. PåCapio hart du möjlighet att delta på interna och externa utbildningar.• Föreläsningar: På intranätet finns information om både interna och externa gästföreläsningar somdu har möjlighet att gå på, oavsett om du arbetar eller inte.• Webbaserade utbildningar: på vår digitala utbildningsportal Capio Academy finns flerautbildningar att tillgå, för modernt lärande och enklare uppföljning.

Hälsa och gemenskap• Friskvårdsbidrag: Du får 3000 kr/år i friskvårdsbidrag, som gäller allt från träning till avkoppling.• Fri sjukvård: Vi erbjuder ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskyddet.• Företagshälsovård: Vi samarbetar med Falck för arbetsrelaterad vård.• Gratis influensavaccin: för din, patienternas och verksamhetens skull får du som medarbetaretillgång till influensavaccinet varje år.• Motionslopp & friskvårdsaktiviteter: Vi genomför under året projekt som steg- ochaktivitetstävlingar.• Frukost varje fredag• 10% rabatt på synfelsoperationer på Capio ögon.• Terminalglasögon och 30% på privata glasögon och solglasögon.• En arbetsplats där vi lär av varandra.

Om dig

Du som söker är legitimerad läkare med ett gediget intresse för geriatrik. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du är även färdig med din AT alt. BT-tjänstgöring.

Som person är du lugn och stabil samt har en god självinsikt. Du värdesätter samarbetet med kollegor men har samtidigt en förmåga att själv strukturera och driva ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-04-04

Sista ansökningsdag: 2024-05-04

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons