Jobbsafari är en del avschibsted logo

SSIL söker kommunikatör för kortare uppdrag

SSIL söker kommunikatör för kortare uppdrag

Marknadsdata Information i Ljusdal AB · Ljusdal · Ansök senast 9 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om SSIL

Vi är Sveriges största mötesplats för vårdgivare och vårdköpare och har mer än 25 år i branschen. Till oss vänder sig årligen socialtjänst och kriminalvård i hela Sverige för att hitta rätt placering och boende för de personer som behöver boendeinsatser. Vi är därför en viktig länk mellan marknadens parter, och hanterar livsviktig information. De senaste 10 åren har vi växt mycket och blivit dubbelt så stora och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas på samma sätt framåt.

Om rollen som kommunikatör

I rollen som kommunikatör ansvarar du för att löpande göra djupintervjuer via telefon för kvalitetsindex och att genomföra undersökningar inom ramen för våra produkter, i projekt för kunds räkning och informera om våra tjänster och utbildningsträffar. I rollen förväntas du att hjälpa till i samtliga delar av vår kommunikations- och undersökningsverksamhet vid behov och att hålla våra system uppdaterade. Rollen är placerad i Ljusdal och du ingår i SSIL´s erfarna produktionsteam bestående av 9 personer. Du rapporterar till Operationsmanager Emelie Jervström.

· Löpande djupintervjuer via telefon för bland annat kvalitetsindex, inköpsindex och kundspecifika undersökningsprojekt.

· Sammanställa och uppdatera information i våra kundsystem.

Om dig som söker

Du som passar i den här rollen är strukturerad, kreativ och service-minded. Du slår hellre ett samtal för mycket, än ett för lite och du tycker det är viktigt att ge våra kunder och användare bästa möjliga bemötande. Du behöver inte ha någon tidigare telefonvana eller från vår bransch för att söka, men vi ser gärna att du har erfarenhet av ett serviceyrke och fina referenser från tidigare arbetsplats.

- Du måste också tala flytande svenska i tal och skrift.

- Vana av att hantera dator.

Sök?

Är du intresserad av rollen skicka CV och personligt brev till beatrice.lidstrom@byggfaktagroup.com Vi intervjuar löpande.

Start: Omgående

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Marknadsdata Information i Ljusdal AB

Placering

Ljusdal

Kontaktperson

Marknadsdata Information i Ljusdal AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons