Jobbsafari är en del avschibsted logo

SSAB - Projektledare Investeringar - European Graduate Program

SSAB - Projektledare Investeringar - European Graduate Program

SSAB EMEA AB · Borlänge · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

SSAB går i bräschen för att minska koldioxidutsläppen i stålindustrin med det modiga målet att bli i stort sett fossilfria runt 2030. Detta är början på en omvandling som kan driva hållbarhet på sätt som vi bara kan börja föreställa oss. För att klara av denna resa mot framtiden behöver vi en stark och driven arbetsstyrka som tror på sitt uppdrag och som vill bidra – och vi söker dessa personer via vårt SSAB European Graduate Program. Placeringsort Borlänge.

Våra projektledare har en central roll i vårt arbete med att förändra och förnya produktionen. SSAB har en inspirerande förändring framför sig de närmsta åren för att bli fossilfria, detta innebär unika projekt som ska genomföras. Detta är en chans för dig att vara med på vår resa.

Som projektledare hos oss på SSAB kommer du att arbeta med att leda projekt inom olika teknikområden kopplade till våra produktionsanläggningar. Det rör sig ofta om projekt inom teknikområdena mekanik eller el och automationsteknik.

Du kommer att ingå i en engagerad och tekniskt kunnig grupp som i nära samarbete med produktion och underhåll både förbättrar befintliga produktionsanläggningar och investerar i ny utrustning och maskiner. Uppdragen omfattar projektledning av förstudier, genomförande och drifttagning av utrustning. Du har ansvar för att projektmål uppfylls samtidigt som tidplaner och ekonomiska ramar hålls.

Intresse för ledarskap är en nyckel då projektledaren arbetar med tvärfunktionella team där samarbete är avgörande för att projektet ska lyckas.

Programmet startar i september/oktober. Du blir väl omhändertagen på den plats där du kommer att ha din befattning. Under det 14 månader långa programmet kommer du att bjudas in till fysiska möten med resten av deltagarna i programmet på så kallade Basecamps. Basecamps kommer att innehålla intressanta ämnen som kommer att stödja din kickstart i företaget, fabriksbesök och andra viktiga saker för att stödja din förståelse för SSAB i allmänhet och den utmanande men otroligt intressanta resa som ligger framför dig. Utöver Basecamps får du en egen senior mentor och ett individuellt introduktionsprogram kopplat till din specifika befattning där du tillsammans med din mentor planerar en individuellt anpassad studieresa till något av våra SSAB Europe-kontor som passar dig och din utveckling på bästa möjliga sätt. Utöver de aktiviteter som är kopplade till programmet kommer du att placeras på en verklig tjänst och redan från början introduceras för de uppgifter och uppgifter som är kopplade till din befattning.

Läs mer om programmet här - European Graduate Program - SSAB

Dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Driva projektteam mot givna mål
  • Leda teamen och skapa resultat genom delaktighet och samarbete
  • I unika projekt lösa projektens utmaningar tillsammans med teamet och resten av organisationen

Om dig

  • Vi ser att du har en utbildning inom maskin, el eller automations-teknik eller motsvarande under de senaste två åren
  • Personliga egenskaper som främjar samarbete genom inkludering där allas lika värde respekteras
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i det lokala språket för den tjänst du söker

För att du ska kunna njuta av SSAB och få ut så mycket som möjligt av detta program måste du också

  • Vara driven
  • Ha ambitionen att driva fram utveckling och förbättring för både dig själv och företaget
  • Ha förmåga att se helheten
  • Vara analytisk
  • Vara en lagspelare
  • Vara duktig på att kommunicera och vara socialt kompetent

Vårt erbjudande

På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.

Det har programmet ger dig

En kickstart för din utveckling i ett internationellt företag och en internationell miljö

Fast anställning på SSAB

Marknadsrelevant lön

Handplockad mentor för just dig i form av en mer senior medarbetare

Trainee-”dejter” med de andra programdeltagarna, inklusive besök på anläggningen, föredrag och erfarenhetsutbyte

En skräddarsydd studieresa till något av våra SSAB Europe-kontor (detta planerar du och din mentor gemensamt så att det blir en resa som passar dig och din utveckling på bästa möjliga sätt)

Ett brett internationellt nätverk

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på

Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna

Rekryteringsprocessen

1. Ansök

2. Digital logik- och personlighetstest

3. Intervjuer

4. Referenstagning

5. Kom och träffa oss

6. Hälsoundersökning

7. Signera

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Har du frågor angående tjänsten?

Kontakta gärna Erik Freiholtz, Chef avsnitt Investeringar

Kontakta Erik via mail - erik.freiholtz@ssab.com

Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Några ord från din blivande chef

"Jag heter Erik Freiholtz och är investeringschef i Borlänge. Hos mig arbetar hängivna projektledare och konstruktörer i utmanande och unika projekt och vi vill att du blir en del av vårt team.

Jag är stolt över mina kunniga medarbetare. Min filosofi är att ge dem frihet och spelutrymme vilket jag tror de uppskattar i och med att jag ser att de tar stort ansvar för sina leveranser.

Jag ser fram emot just din ansökan!"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SSAB EMEA AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

SSAB Emea AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons