Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spontanansökan Mekaniker - Norge

Spontanansökan Mekaniker - Norge

Skandinavisk Kompetensservice AB · · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om jobbet

Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitét och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi har just nu ett stort intresse för våra tjänster och söker därför för anställning i Norge efter mekaniker inom ett flertal områden.

Är intresserad av högre lön och bättre villkor är detta rätt möjlighet för dig. Vi har behov inom många brancher och över hela Norge, från norr till söder. Har du erfarenhet av något av följande yrken vill vi gärna komma i kontakt med dig:

Lastbilsmekaniker

Bussmekaniker

Entreprenadmekaniker

Truckmekaniker

Marinmekaniker

Personbilsmekaniker

Industrimekaniker

Traktormekaniker

Din profil:

Du har en förståelse för teknik och har lätt för att lära och att se mekaniska samband. Vi söker dig som är social och trivs med att arbeta i grupp såväl som på egen hand. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Vi hjälper dig med boende och resor!

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk, Engelska.

Vi vill att du som söker har minimum 3-års relevant erfarenhet av arbete som mekaniker samt goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Tveka inte, SÖK NU!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandinavisk Kompetensservice AB

Kontaktperson

Skandinavisk Kompetensservice AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons