Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sponsormäklare - Innesälj

DP Sports Management AB · Stockholm · Ansök senast 30 maj (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

DP Sports Management är ett konsultföretag som verkar helt nischat mot svenska kommersiella idrottsklubbar genom att hitta nya sponsringsintäkter åt dem.

Vi jobbar med klubbar på den absoluta toppnivån som till exempel klubbar i fotbollsallsvenskan, superettan, hockeyallsvenskan, SSL, handbollsligan.

Vi söker en hungrig säljare som förslagsvis är i början på sin karriär eller är helt färsk och vill lära sig försäljning grundligt.

Du kommer ha kontakt med beslutsfattare (VD, marknadschef) på företag i alla storleksnivåer och lära dig försäljning från början. Du kommer prospektera, sälja på egen hand under handledning av chefer och ägare.

Du är en ambitiös person med högt ställda förväntningar på både dig själv och oss. Du är energirik och har en hög aktivitetsnivå.

Du kommer att få sitta i luftiga lokaler i Alvik, Stockholm med härliga aktiviteter så som till exempel pingis, ps5 och trevliga AW:s.

Vi tillämpar en blandning av fast lön och provision.

Om du tycker att vi verkar intressanta, skicka en ansökan bestående både av en beskrivning av dig själv samt CV som en .pdf (max en a4) till jobb@dpsportsmanagement.se.

Var inte rädd för att söka, vi uppskattar alla kontakter.

Om du har några frågor, kontakta Per Nord 0763 130 739

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DP Sports Management AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

DP Sports Management AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons