Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialpedagog

Internationella Engelska Skolan Landskrona · Landskrona · Ansök senast 20 maj (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

IES Landskrona söker specialpedagog till SU-grupp och Flex-verksamhet Rollen som specialpedagog i IES Landskronas särskilda undervisningsgrupp och Flex-verksamhet innebär att du i nära samarbete med övriga pedagoger i gruppen samordnar, planerar och genomför det särskilda stödet som eleverna behöver. I rollen ingår mentorskap för elever och du kommer, tillsammans med övriga lärare, specialpedagoger och socialpedagoger stödja elever i bland annat social färdighetsträning under skoldagens alla timmar. Förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till eleverna och deras vårdnadshavare är en viktig del av arbetet i denna tjänst. Vi söker dig med specialpedagogisk kompetens.  Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, liksom arbete i mindre grupp.  Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och vårdnadshavare. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens. Med tanke på elevernas stora behov av trygga och förtroendeingivande vuxna kommer personliga egenskaper att särskilt beaktas vid tillsättningen av tjänsten. IES Landskrona är en F-9 skola. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. För att säkerställa stöd till elever finns ett specialpedagogiskt arbetslag där specialpedagoger i nära samarbete med övriga lärare och socialpedagoger arbetar med elever i anpassad lärmiljö och mindre sammanhang. Vi satsar särskilt på skolans uppdrag att främja elevers allsidiga personliga utveckling. Hos oss är en viktig utgångspunkt att den kunskapsmässiga utvecklingen går hand i hand med den sociala. Därför har vi två socialpedagoger samt en elevkoordinator på skolan som samverkar med lärarna i arbetslagen kring eleverna. Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor. Du kommer kunna samverka i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning. Som specialpedagog i SU gruppen samt Flex-verksamhet kommer du att  ha stort inflytande i hur verksamheten utformas för att skapa goda förutsättningar för lärande och det konkreta arbetet med eleverna. Du kommer kunna samverka med kunniga och erfarna kollegor i detta spännande uppdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Internationella Engelska Skolan Landskrona

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons