Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialpedagog

STIFTELSEN KÄLLAN · Västerås · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Specialpedagog i din ansökan

Pilträdsskolan är en friskola med ca 240 elever som betonar kunskap, trygghet och elevens unika värde. Skolan startades 1994 och bedriver undervisning i skolår F-9 samt fritidsverksamhet. Vi har 20-24 elever i varje klass. I anslutning till skolan finns Pilträdets förskola för barn 1-5 år. Huvudman är Stiftelsen Källan i Västerås. Skolan finns på Vallby och är en mångkulturell skola. Vi söker nu en specialpedagog.

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen. Du har stort engagemang, glädje och vilja att ge barn en meningsfull skoldag där de får lyckas. Du bör även ha god kunskap om elever i behov av särskilt stöd och säkerställa skolans rutiner gällande dokumentation och uppföljning när det gäller detta. Du är ansvarstagande, självständig, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammans med skolans elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator och rektor att utveckla skolan vidare.

Du är drivande i det hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbetet. Du kan även arbeta med enskilda elever eller mindre grupper av elever, handleda personal och göra kartläggningar. Du kommer ha ett nära samarbete med pedagogisk personal.

Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Pilträdsskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten.

Vi ser mångfald som en styrka och vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN KÄLLAN

Placering

Västerås

Kontaktperson

Stiftelsen Sion

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Specialpedagog i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons