Jobbsafari är en del avschibsted logo

Speciallärare/lärare årskurs 1-9 på Anpassad grundskola Fjärding

Speciallärare/lärare årskurs 1-9 på Anpassad grundskola Fjärding

Borås Stad · Borås · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:108 i din ansökan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Skolans vision: Lära för livet - Lust att lära möjlighet att lyckas.

På anpassad grundskola Fjärding arbetar vi för elevers lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang.

Speciallärare/lärare årskurs 1-9 på Anpassad grundskola Fjärding

Arbetsuppgifter

I arbetet på anpassad grundskola Fjärding 1-9 består arbetsuppgifterna av att skapa en trygg och lärorik miljö för våra elever tillsammans i team där lärande och utveckling står i centrum.

I rollen som speciallärare/lärare hos oss är du inte bara en trygg och skicklig pedagog, du är också en ledare av ditt team, där alla i teamet har en viktig roll i elevens lärande.

Tillsammans med dina kollegor i klassteamet kommer du att vara ytterst ansvarig för att planera genomföra och utvärdera undervisningen på grupp och individnivå utifrån elevernas behov och förutsättningar.

Vi söker dig som tillsammans med engagerade kollegor vill vara med och utveckla verksamheten på anpassad grundskola Fjärding.

Vi lär ständigt av och med varandra där vi har eleven i fokus. I det dagliga arbetet utmanar och stimulerar vi elevernas nyfikenhet samt utveckling och lust att lära.

Vi är en mångkulturell skola som lägger stor vikt vid förståelse mellan människor och ser mångfalden som styrka där arbete med elever med flerfunktionsnedsättning upplevs som något positivt.

Övrig information

Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 1-6 eller speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning eller annan examen som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du känner till AKK och TAKK och är motiverad att lära dig mer om teckenkommunikation. Då digitala verktyg är en viktig del i vår undervisning behöver du vara förtrogen med IKT både i undervisningen och som arbetsredskap.

Vi letar efter dig som är bekväm i rollen som ledare och som kan skapa tydliga förutsättningar i klassrummet med fokus på elevernas lärande och utveckling. Du vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till ett maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor.

Du har ett inkluderande synsätt och en förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst kan tillgodoses. Du ser utvecklingsarbete som en självklar del i lärarjobbet och vill samarbeta med skolans övriga pedagoger. Du arbetar långsiktigt och förtroendeskapande gentemot såväl dina kollegor som mot eleverna och vårdnadshavarna. Med ett relationsskapande förhållningssätt och tydlighet visar du vägen framåt för hela teamet och eleverna. Du är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, särskilt vid förhållningssätt, stabilitet och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borås Stad

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås kommun

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:108 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons