Jobbsafari är en del avschibsted logo

Speciallärare / Specialpedagog 4-9

Vår Fru AB - Katolska Skolan av Notre Dame · Göteborg · Ansök senast 4 juni (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Speciallärare 4-9 i din ansökan

Ansök så här:Skicka ansökan till rektorn Michele Pestalozzi per e-post (michele.pestalozzi@katolska.se), bifoga CV samt ett presentationsbrev. Ange namn på minst två referenser samt löneanspråk.

Katolska Skolan av Notre Dame utbildar och formar 350 elever från förskoleklass till årskurs 9 och driver även en förskola, allt på samma geografiska område. Katolska Skolan har en 150 årig tradition och är den största bland de tre existerande katolska skolorna i Sverige. Katolska Skolan ligger i Örgryte och eleverna kommer genom ett aktivt val från alla stadsdelar. Katolska Skolan av Notre Dame utbildar elever från cirka 70 nationaliteter och det pratas ungefär 40 språk, vilket gör skolan till en modell för integration och inkludering. Den kristna värdegrund på Katolska Skolan av Notre Dame gör att man bemöter alla elever som människor av kropp och själ utan att göra några skillnader på etnicitet, religiös tillhörighet eller annan diskrimineringsgrund, och utbildar och formar samhällets framtida medlemmar som helgjutna människor. Katolska Skolan av Notre Dame i ett nötskal: Tro, Lärande, Gemenskap.

Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation, är utbildad speciallärare eller specialpedagog med inriktning svenska eller/och matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är positivt inställd till att arbeta i en utmanande miljö där livliga elever förgyller din vardag och sätter alla dina professionella och pedagogiska färdigheter på prov. Du är bekväm med att ifrågasätta dina tidigare erfarenheter på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet och/eller med de elever du exponeras till. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker. Du är van vid att arbeta i ett team både som medlem och som ledare, och bidrar med positiva idéer och energi.

Du kommer att bidra till och gestalta det specialpedagogiska arbetet på skolan med syftet att höja elevresultatet - detta i tätt samarbete med mentorer och övriga lärare på mellan- och högstadiet, med stödstrukturen Jeanne d'Arc, med skolledningen och de specialistfunktionerna som kurator och skolsköterskan.

Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.

Du känner till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vår Fru AB - Katolska Skolan av Notre Dame

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Stift Katolska Skolan av Notre Dame

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Speciallärare 4-9 i din ansökan

Ansök så här:Skicka ansökan till rektorn Michele Pestalozzi per e-post (michele.pestalozzi@katolska.se), bifoga CV samt ett presentationsbrev. Ange namn på minst två referenser samt löneanspråk.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons