Jobbsafari är en del avschibsted logo

Speciallärare matematik på Daltorpskolan 7-9

Speciallärare matematik på Daltorpskolan 7-9

Borås Stad · Borås · Ansök senast 29 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:096 i din ansökan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Daltorpskolan ligger i sydvästra delen av Borås med tio minuters promenadväg till centrum. Skolan är modern och består av olika byggnader. Huvudbyggnaden är vacker och i gammaldags pampig stil. På skolan går cirka 400 elever och flertalet av eleverna har annan bakgrund än svensk.

På skolan arbetar vi målstyrt och ledarskapet samt förhållningssättet bygger på goda relationer. Vi lär av varandra och löser utmaningar tillsammans. Som stöd i arbetet finns elevhälsa, bibliotek, IKT-pedagog, studie- och yrkesvägledare och skolledning.

Speciallärare matematik på Daltorpskolan 7-9

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Daltorpskolan kommer du stötta och hjälpa elever som är i behov av extra stöd i matematik. I nära samarbete med ansvarig matematiklärare, specialpedagog, elevhälsa och försteläraren i matematik arbetar du för en positiv kunskapsutveckling för eleven. Ditt arbete som speciallärare innebär att du kommer arbeta både med elever enskilt men även i mindre grupper.

Övrig information

Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik för årskurs 7-9 samt speciallärarutbildning. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument har fokus på mål, resultat och kvalitet. Du agerar självständigt och ser hur du via din undervisning utmanar eleverna på ett positivt sätt till lust att lära och möjlighet att lyckas. Du har en helhetssyn på uppdraget och strävar ständigt efter att utveckla elevernas lärande kunskapsmässigt och socialt.

Som person har du god förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du är kommunikativ och motiverande i mötet med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du drivs av att jobba med människor med olika bakgrunder och behov och ser lösningar för individer. Vidare är du strukturerad, kreativ och självständig. Du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att se på saker ur ett nytt perspektiv. Du är trygg, öppen och strukturerad, har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borås Stad

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås kommun

Vid ansökan:Ange referens 24:2024:096 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons