Jobbsafari är en del avschibsted logo

Speciallärare 4-6 Rödebyskolan

Karlskrona kommun · Karlskrona · Ansök senast 30 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens Karlskrona tillsammans med våra barn och unga. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda. Läs mer här: Jobba i skolan 

Speciallärare åk 4-6 Rödebyskolan F-9
Rödebyskolan är en F-9-skola med ca 650 elever och ligger centralt i Rödeby. Vi har den stora skolans möjligheter och den lilla skolans trygghet och omtanke. Vi har tillgång till stor fin idrottshall, simhall inne och ett utebad. Här finns även löparspår i en fantastisk natur. Rödeby ligger en och en halv mil norr om Karlskrona och har goda bussförbindelser till centrala Karlskrona.

Vi söker nu en speciallärare till åk 4-6. Du kommer att arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer att arbeta med att se helheten, både ur ett grupp- och organisationsperspektiv. Du utgår från de nationella målen och tar hänsyn till elevernas erfarenhet, behov och tänkande. Vi arbetar med inriktningen att alla elever skall kunna erbjudas stöd i sina ordinarie klasser och söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss i det inkluderande arbetssätt som vi arbetar utifrån samt kan ställa upp på vår devis ”Vi får alla att lyfta”!

Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Du kommer att arbeta som speciallärare i åk 4-6 med riktat elevnära stöd till elever och elevgrupper och ansvara för de elever som är i behov av särskilt stöd, såväl ur kunskapsmässig som social aspekt. I dina arbetsuppgifter ingår även pedagogiska kartläggningar/utredningar, skriva och följa upp åtgärdsprogram, driva skolutveckling utifrån ett tillgänglighetsperspektiv och att handleda och stötta elever, pedagoger och skolledning.


Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är utbildad speciallärare för åk 4-6, helst med matematik och svenska som huvudämne. Du ska kunna handleda och stötta pedagoger och skolledning i arbetet med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens.

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning (vid efterfrågad lärarlegitimation)
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde till tjänst: 9 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Provanställning kan bli aktuellt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2024.

Kontaktperson
Bitr. rektor, Gunilla Olsson Norman, tel: 0455/30 51 53
Rektor Åsa Lindén Bengtsson, tel: 0455/30 38 90


Facklig företrädare
Carina Svensson, Sveriges lärare, tel: 0455-30 48 69


Förmåner
I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Karlskrona kommun

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Karlskrona kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons