Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialisttandläkare i käkkirurgi / Specialisttandläkare i parodontologi...

Specialisttandläkare i käkkirurgi / Specialisttandläkare i parodontologi...

Smile Tandvård · Uppsala · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Colosseum Specialisttandvård, med ursprung i UKKC – Uppsala Käkkirurgiska Centum – en av Uppsalas äldsta privata specialistkliniker.

Kliniken är ledande inom branschen och har en samlad kompetens inom odontologins specialistområden. I över 20 år fortsätter vi leverera specialisttandvård, och nu växer vi ytterligare och utökar vår verksamhet med en käkkirurg / parodontolog.

Att arbeta påColosseum Specialisttandvård

Vi har funnits centralt i Uppsala sedan 1990 talet och på Vaksalagatan 8 sedan 2003. Tillsammans med våra systerkliniker i Stockholm och Västerås tar vi emot över 3500 remisser årligen och samarbetar med närmare 300 allmäntandläkare.

Vi bedriverspecialistkliniker med stark entreprenöriell känsla.Vi arbetar med den senaste tekniken och mest moderna behandlingsmetoderna. I rollen kommer du arbeta brett med dentoalveolärkirurgi, käkledsproblematik, implantologi, oral kirurgi mm.Hos oss får du stort mandat, frihet och flexibiltet i din tjänst,samtidigt som vi värdesätter starkt samarbete och kommunikation mellan samtliga medarbetare på kliniken.Vi har under en lång tid haft en fin tillväxt och högt tryck av remisser och är därförredo för att ytterligare rekrytera en specialisttandläkare till teamet.

På kliniken i Uppsala arbetar ett tjugotal personer som tillsammans strävar efter att ge förstklassig tandvård. På kliniken finns flera specialisttandläkare, allmäntandläkare, tandhygienister, operationstandsköterskor, tandsköterskor och receptionist. För samtliga medarbetareär kvalitét, resultat och stark teamkänslai fokus. Vi har en stark framåtanda och vill alltid förbättra oss.

Vem söker vi?

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du älskar service, precis som vi gör och drivs av att leverera den mest högkvalitativa vården till dina patienter. Hos oss finns ingen prestige, vi hjälps åt. Vi tror att även du som söker till oss drivs av att verka i en organisation där samarbete, prestigelöshet och framåtanda präglar din vardag.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

  • Innehar svensk legitimation som tandläkare och godkänd specialistutbildning inom oral kirurgi alternativt parodontologi
  • Har erfarenhet av att arbeta med dentoalveolärkirurgi och implantat
  • Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Anställningsform och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat vår framåtanda, och delar den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Colosseum Specialisttandvårdkan vara intessant för dig.Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Du får gärnaansöka till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi tillämpar en CV-lös rekryteringsprocess, det går fint att ansöka utan detta underlag så hör vi av oss till dig.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulf Bongenhielm, Specialisttandläkare inom oral kirurgi / verksamhetschef på Colosseum Specialisttandvård:ulf.bongenhielm@cstv.se /070-968 80 78alternativtJessica Ivarsson, rekryteringsansvarig: jessica.ivarsson@smile.se/073-511 90 95.Vilka är Colosseum Specialisttandvård?Colosseum Specialisttandvård har klinikeri Västerås, Uppsala och Stockholm, och erbjuder specialisttandvård inom flera specialiteter. Colosseum Specialisttandvårdägs delvis avSmile Tandvård som är Sveriges ledande tandvårdskedja, som i sin tur är en del avColosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smile Tandvård

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Colosseum Smile AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons