Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist inom kvalitetssystem/Quality Management System-specialist

Specialist inom kvalitetssystem/Quality Management System-specialist

AMEXCI AB · Örebro · Ansök senast 1 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens QMS-specialist i din ansökan

Specialist inom kvalitetssystem/Quality Management System-specialist

AMEXCI AB

Plats: Örebro (AMEXCI ligger idag i Karlskoga, men flyttar hösten 2024 till ny anläggning i Örebro)

Arbetstyp: Tillsvidare, heltid

Om jobbet:

AMEXCI är en ledande leverantör inom Additiv Tillverkning med fokus på excellens, innovation och kontinuerlig förbättring med utgångspunkt i en grundläggande kvalitet- och hållbarhetsstrategi, vilket framgår av våra ackrediteringar och certifieringar; AS9100D, ISO 9001, ISO 14001, ISO 17025 samt IATF 16949.

Vi söker en driven och detaljorienterad specialist inom kvalitetsstyrning (QMS, Quality management System) till vårt team. I rollen som QMS-specialist kommer du att ansvara för att säkerställa efterlevnad av vårt kvalitetshanteringssystem, ha en central roll i att upprätthålla våra certifieringar samt driva initiativ för att förbättra kvaliteten inom hela organisationen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Hantera kvalitetsstyrningssystemet i enlighet med våra certifieringar och implementera uppdateringar.
  • Genomföra interna revisioner för att säkerställa efterlevnad av regelverk och certifieringskrav, identifiera förbättringsområden och genomföra korrektiva åtgärder.
  • Leda förberedelserna inför samt hantera externa revisioner, agera som huvudkontaktpunkt för revisorer och säkerställa att dokumentation och processer finns på plats.
  • Utbilda och vägleda teamet i praxis och standarder för kvalitetsstyrning för att främja kvalitetskultur genom hela organisationen.
  • Övervaka, analysera och rapportera om QMS-prestanda, rekommendera förbättringar för att säkerställa efterlevnad av kvalitetsstandarder.
  • Hålla dig uppdaterad om förändringar i standarder och regler för kvalitetsstyrning, för att säkerställa att vårt kvalitetsstyrningssystem, QMS, utvecklas i linje med branschpraxis.

Din personlighet:

  • Du eftersträvar kontinuerligt lärande och personlig utvecking.
  • Du är detaljorienterad med fokus på högkvalitativa resultat.
  • Du har utmärkta organisatoriska, kommunikations- och ledarskapsfärdigheter.
  • Du är analytisk, lösningsorienterad och initiativtagande.
  • Du komunicerar och skriver flytande på engelska.
  • Du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö i ett snabbt växande företag.

Din bakgrund och kompetens:

  • Kandidatexamen i kvalitetsstyrning, ingenjörsvetenskap, företagsekonomi eller relaterat område.
  • Minst 3-5 års erfarenhet av kvalitetsstyrning.
  • Djupgående kunskap om AS9100D, ISO 9001, ISO 14001, ISO 17025 och IATF 16949-standarder.
  • Certifiering som Lead Auditor är mycket önskvärt.
  • Erfarenhet av att genomföra interna och externa revisioner samt hantera QMS i en reglerad miljö.

Vad AMEXCI erbjuder dig:

· Innovation. Vårt uppdrag är att förändra hur saker tillverkas inom industrin där additiv tillverkning spelar en nyckelroll för produktion av komplexa produkter på ett mer hållbart sätt.

· Tillväxt. Vi är ett mångfacetterat team med såväl bred som djup kompetens. Vi är ett växande bolag och vi erbjuder dig möjligheten att växa med oss både personligt och professionellt.

· Förmåner. Vi strävar efter att ge dig en balanserad arbets- och livssituation. Friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och extra ersättning under föräldraledighet är några av de förmåner som vi erbjuder.

Om AMEXCI

AMEXCI är ett ledande företag inom additiv tillverkning med bas i Norden. Sedan grundandet 2017 specialiserat på industriell 3D-printing i metall med två högkvalitativa produktionslaboratorier för additiv tillverkning i Sverige och Finland. Teamet på drygt 30 anställda besitter djup kunskap inom design, tillverkning, analys och efterbearbetning och har stor erfarnhet av att stötta våra kunder i att industrialisera additiv tillverkning. Vi erbjuder också omfattande utbildningsprogram samt forskningstjänster. Våra processer är certifierade i enlighet med AS 9100D, ISO 9001, IATF 16949 och ISO 14001.

Sedan december 2023 är AMEXCI:s materiallabb ackrediterat för ISO/IEC 17025 av SWEDAC, med ackrediteringsnummer 10577. Ackrediteringen inkluderar drag-, slag- och hårdhetstestning av metalliska material, med användning av både ISO- och ASTM-standarder. (För att se ackrediteringens hela omfattning hänvisar vi till SWEDAC.se.)

Hösten 2024 inviger vi en toppmodern anläggning i Örebro på 4 700 kvadratmeter, skräddarsydd för additiv tillverkning med den senaste teknologin som finns tillgänglig på marknaden för industriell 3D-printing.

www.amexci.com

Ansökan:

Skicka ditt CV och personliga brev till recruitment@amexci.com. Märk ansökan ”QMS-specialist”. Urval av kandidater sker löpande under rekryteringstiden, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 1 juni.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AMEXCI AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

AMEXCI AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens QMS-specialist i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons