Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist i allmänmedicin till husläkarmottagning och försäkringsmottag...

Specialist i allmänmedicin till husläkarmottagning och försäkringsmottag...

Capio · Stockholm · Ansök senast 30 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Välkommen till oss på Slussens vårdcentral!

Capio Vårdcentral Slussen har ett utmärkt läge mitt i Stockholm med kommunikationer, t-bana och busstation alldeles i närheten, vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen. Vi är en välfungerande enhet med vårdcentral och hemsjukvård. Vi har även psykologer och rehabkoordinator på plats. Vi är ett team på ca 20 medarbetare med god sammanhållning och en stark laganda. Vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och vi strävar efter att erbjuda våra ca 8000 listade patienter bästa möjliga vård.

Önskar du arbeta på en mindre vårdcentral där du har stor chans att utvecklas och påverka, så har du hamnat rätt!

Din roll

Vi söker en kollega/specialist i allmänmedicin för arbete på husläkarmottagningen samt på vår försäkringsmottagning.

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet kan hembesök hos patienter förekomma. I arbetet ingår även digitala vårdkontakter (video och distanskontakter) då vi har ett högt flöde i vår chatt. Det finns möjlighet tilldistansarbete.

På försäkringsmottagningen tar vi emot patienter som kommer på hälsokontroller men även akuta patienter som kommer via sitt försäkringsbolag. Du får vara med och utveckla försäkringsmottagningen som är en del av vår verksamhet.

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra BT/AT- och ST-läkare samt av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:
  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kollektivavtal
  • Frukost varje fredag
Om dig

Vi söker en kollega som tycker om att vara med och driva verksamheten framåt. Vi söker dig som har engagemang och brinner för primärvård och utveckling.Du ska varaspecialistläkare i allmänmedicin och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.Du arbetar struktureratoch kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Om du har goda kunskaper i TakeCare är detta meriterande.

Publicerat: 2024-04-15

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons