Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist i allmänmedicin till Capio Lina Hage vårdcentral, Södertälje

Specialist i allmänmedicin till Capio Lina Hage vårdcentral, Södertälje

Capio · Södertälje · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Lina Hage ligger beläget i en naturskön omgivning i trivsamma lokaler i Lina Hage centrum i Södertälje. Hos oss är vardagen variationsrik och vi arbetar tillsammans som ett team kring våra patienter. Hos oss finns vårdcentral och rehab under samma tak. Det finns goda busskommunikationer och vi erbjuder också parkeringsmöjligheter i nära anslutning till vårdcentralen.

Din roll

Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär utredning och behandling av patienter på mottagning och även hembesök vid behov. Vi arbetar strukturerat med fokus på kvalitet för att erbjuda bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete. Tjänsten inkluderar även handledning av våra AT- och ST-läkare samt läkarstudenter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka - både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Som anställd ingår:
  • Kollektivavtal
  • Närvarande chef
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • Som anställd har du tillgång till vårt gym
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig

Vi söker dig som är allmänspecialist och att du tillsammans med oss vill utveckla vår arbetsplats. Erfarenhet av arbete i primärvården och intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Det viktigaste är att du har rätt inställning. B-körkort är ett krav.

Publicerat: 2024-04-04

Sista ansökningsdag: 2004-05-04

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons