Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spaterapeut/massör

MARSTRANDS HAVSHOTELL AB · Kungälv · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Spa-terapeut/Massör Marstrands Havshotell

Vi på Marstrands Havshotell söker passionerade och erfarnn Spa-terapeuter och massörer för att berika vårt team och bidra till att forma gästupplevelser och medarbetarvälmående. Vår vision är att vara en plats där våra värdeord - Tillsammans, Engagemang och Livskvalitet - genomsyrar allt vi gör och där varje medarbetare känner stolthet och motivation att bidra till vår gemensamma resa.

Marstrands Havshotell, där vårt engagemang för gästupplevelser och medarbetarvälmående formar vår arbetsdag. Våra värdeord - Tillsammans, Engagemang och Livskvalitet - är hjärtat i vår verksamhet och vägleder oss i vårt arbete. Vi strävar efter att vara en plats där dessa värden inte bara uttalas, utan lever och andas i allt vi gör. Genom att arbeta tillsammans med engagemang och omtanke, säkerställer vi att både våra gäster och medarbetare upplever högsta möjliga livskvalitet. Vår ambition är att varje medarbetare ska känna stolthet och motivation att bidra till denna gemensamma resa, där Marstrands Havshotell inte bara är en arbetsplats, utan en källa till glädje och inspiration.

Arbetsuppgifter:

· Utföra en rad olika spabehandlingar såsom massage, ansiktsbehandlingar, kroppsinpackningar, exfoliering och andra terapeutiska behandlingar med skicklighet och precision.

· Ge våra gäster en personlig och professionell upplevelse genom att erbjuda skräddarsydda behandlingar och rådgivning om produkter och hemmavårdsrutiner för att främja deras välbefinnande.

· Samarbeta med kollegor i spa-teamet för att säkerställa en effektiv försäljning och informera hotellet om tillgängliga behandlingar och lediga tider.

· Se till att behandlingsrummen och andra utrymmen är rena, organiserade och i gott skick för att skapa en säker och avkopplande miljö för våra gäster.


Kvalifikationer:

· Utbildning och certifiering inom spa eller relaterat område.

· Erfarenhet av att arbeta inom spabranschen och utföra olika spabehandlingar är ett plus.

· Stark förmåga att kommunicera och samarbeta med både gäster och kollegor.

· Proaktiv och driven att uppnå försäljningsmål och skapa en positiv gästupplevelse.

· Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider enligt behov.

· Förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt med noggrannhet och effektivitet.

Vi letar efter en Spa-terapeut som delar vår passion för service och välbefinnande och som är redo att bli en del av vårt engagerade team på Marstrands Havshotell. Om du tror att du är rätt person för denna roll, ser vi fram emot din ansökan!

Anställningsform: Timmar/Deltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MARSTRANDS HAVSHOTELL AB

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Marstrands Havshotell AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons