Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spanskalärare till ÅK6 - ÅK9

Alla Nationers Fria Skola · Stockholm · Ansök senast 8 juni (40 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Spanskalärare i din ansökan

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.

Vår skola är dedikerad till att skapa en inkluderande och stödjande lärandemiljö där eleverna uppmuntras att växa och lyckas. Vi erbjuder en dynamisk och kreativ arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt.

Tjänsten

Vi söker nu en legitimerad Spanskalärare som kan undervisa från Åk6 till ÅK9.

Du är en engagerad och kvalificerad lärare i spanska språket för att inspirera och utbilda eleverna på vår skola. Som en viktig medlem av vårt pedagogiska team kommer du att spela en central roll i att främja elevernas språkutveckling och kulturella förståelse.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad lärare: Du är en legitimerad lärare och har behörighet i Spanska.
  • Erfarenhet: Du har tidigare erfarenhet av att undervisa spanska, särskilt på mellan- och/eller högstadienivå, och du har en förståelse för pedagogiska metoder som främjar språkutveckling.
  • Pedagogisk kompetens: Du kan skapa en interaktiv och engagerande lärandemiljö som främjar elevernas förståelse och användning av spanska språket.
  • Kulturell kompetens: Du har kunskap om den spansktalande världens kultur och samhälle för att kunna integrera kulturella aspekter i undervisningen.
  • Kommunikationsförmåga: Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter på både spanska och svenska för att effektivt kunna interagera med elever, föräldrar och kollegor.
  • Flexibilitet och anpassningsförmåga: Du kan anpassa undervisningen efter elevernas behov och differentiera instruktionen för att möta olika inlärningsstilar och språknivåer.
  • Engagemang och entusiasm: Du visar en passion för att undervisa spanska och inspirerar eleverna att utveckla sina språkkunskaper samt är engagerad i elevernas framsteg och välbefinnande.


Övrigt

Tjänsten är en prov och därefter tillsvidareanställning på deltid ca 40%.

Tillträde : Omgående

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alla Nationers Fria Skola

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ideella Fören För Alla Nationers Fria Skola

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Spanskalärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons