Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spa terapeut Elisefarm

Elisefarm AB · Höör · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Terapeut i din ansökan

Det är många som vill besöka vårt härliga spa och vi söker ständigt fler medarbetare. Kan du erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande? Då kan du vara en av oss.

Vi söker:

Massör, spaterapeut och/eller hudterapeut 50-100% tillsvidareanställning. Tillträde; efter överenskommelse

Om dig

Vi söker dig som är du är diplomerad/certifierad terapeut och har några års erfarenhet bakom dig. Du som person är positiv och serviceinriktad.

Om arbetsplatsen

Elisefarm är en härlig anläggning 10 minuter från Lund och 25 minuter från Malmö. Vi har en prisbelönt golfbana, ett riktigt bra kök samt en mycket uppskattad Spa avdelning. På Elisefarm har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vi är kunniga, engagerade och har roligt på jobbet.

Det är många som vill besöka vårt härliga spa och nu söker vi fler medarbetare. Kan du erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande? Då kan du vara en av oss.

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga? Skicka ditt CV och personligt mail till ingrid@elisefarm.se. Märk din ansökan med Terapeut. Intervjuer och tillträde sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elisefarm AB

Placering

Höör

Kontaktperson

Elisefarm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Terapeut i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons