Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarier till omsorgen

Sorsele kommun · Sorsele · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2024/80-023 i din ansökan

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Om arbetsplatsen:

Äldreomsorgen i Sorsele kommun består av två särskilda boenden med inriktning mot demens, Åbacken och Älvglimten. Ett särskilt boende Rosengården och ett korttidsboende, Utsikten. Hemtjänsten i Sorsele kommun består av fyra grupper placerade i olika delar av kommunen, två grupper finns i Sorsele samhälle, en grupp i Ammarnäs och en grupp i Gargnäs. Tillsammans med all omvårdnadspersonal jobbar även medicinska enheten med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeut. Sorsele kommun har även ett LSS-boende, Napoleongården.

Om enheten:

Vi arbetar efter målen att de äldre ska känna trygghet, trivsel och hög kvalitet i sitt liv och boende.

Sommarvikarier till omsorgen

Arbetsuppgifter:

Vi strävar efter en meningsfullhet i vardagen för våra brukare. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa de äldre utifrån deras individuella behov så som personlig omvårdnad, social aktivering och serviceinsatser. Kan även innebära delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

Du har ett bra bemötande och är lätt att samarbeta med. Tydlighet i din kommunikation är viktigt. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har de äldres bästa i fokus samt arbetar lösningsfokuserat.

Kompetens/kvalifikationer - krav:

Det är viktigt att trivas med att både arbeta självständigt och i grupp och ha god förmåga att bedöma och hantera varierande situationer. Som person är du positiv, kreativ, handlingskraftig och lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du är undersköterska, har erfarenhet av arbete inom vården eller annan vårdutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet/arbetstid:

Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såsom vardag och helg.

Tjänsterna är timvikariat eller sommarvikariat. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:

Sorsele kommun tillämpar individuell lönesättning

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sorsele kommun

Placering

Sorsele

Kontaktperson

Sorsele kommun

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2024/80-023 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons