Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarier BoCare Boendestöd

Bocare Boendestöd i Östergötland AB · Norrköping · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommarvikariat i din ansökan

BoCare Boendestöd arbetar med stödboende och skyddat boende där klienten ges stöd för att hantera sin vardag och möjlighet att leva ett självständigt liv. Vi arbetar för att våra klienter ska få de rätta hjälpmedlen för att kunna ingå i ett socialt sammanhang och motverka isolation och utanförskap.

Vi arbetar med våra klienter både i och utanför hemmet för att hitta en bra struktur för vardagslivet. Stödinsatserna individanpassas efter varje klients behov, och kan innefatta allt från sysslor som rör städning och matinköp, ekonomi och hälsa, myndighetskontakter samt sociala interaktioner i form av exempelvis praktik, daglig sysselsättning eller andra fritidsaktiviteter och relationer. Avseende de personer som har en skyddsinsats ingår även säkerhetssamtal, hot och riskanalyser och skyddsutredningar. Mer info på www.bocare.se

Vi söker nu sommarvikarier för arbete under semesterperioden. Vi ser gärna sökande som antingen har utbildning inom socialt arbete/vården och eller erfarenhet från liknande arbete, eller studerande inom området som vill arbeta under sommaren.

Telefonkontakt avböjes, eventuella frågor besvaras via e-post. Rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bocare Boendestöd i Östergötland AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Bocare Boendestöd i Östergötland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommarvikariat i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons