Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie

Attendo · Österåker · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens sommarvikarie i din ansökan

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker vi ett antal sommarvikarie till Attendo Kantarellvägen.

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Kantarellvägen är en livstilboende med inriktning kultur och nöje som ligger i det lummiga område Skånsta i Åkersberga. Det är ett modernt och hemtrevligt äldreboende med 40 platser fördelade på 4 avdelningar.

Vi har 30 platser för människor med kognitiva nedsättningar och 10 platser för människor med somatiska diagnoser. Vi tar även emot parboende.

Vill du göra skillnad i något av Sveriges viktigaste jobb?

Nu söker vi nu dig som vill arbeta under sommarperioden, juni, juli och augusti.

Vi söker duktiga och engagerade undersköterskor/vårdbiträden till äldreomsorgen. Arbetsrollerna innebär varierande arbetstider som är förlagda på dagtid, kvällstid och helger. Vi söker även dig som vill arbeta natt.


Arbetet du utför är varierande och innebär att bland annat ge vård, omsorg och service i det dagliga livet. Att hjälpa till med personlig omvårdad och att stötta och verka förebyggande vid utförandet av vardagliga sysslor är en viktig del av arbetet. Våra boende ska ha en trygg och meningsfull tillvaro där den enskildes behov står i centrum. Som vikarie på Kantarellvägen är du en viktig del av helheten! Du bidrar till andras välmående och möjliggör att våra verksamheter fungerar under semesterperioden. Möjligheten finns för de som vill att fortsätta arbeta även under höst/vinter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Attendo

Placering

Österåker

Kontaktperson

Attendo Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens sommarvikarie i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons