Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie till en glad och härlig kille

Kura Omsorg · Örnsköldsvik · Ansök senast 25 sep. (148 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu personliga assistenter som vill jobba i sommar under ordinarie personals semestrar. Kunden ären härlig, glad och social kille i 20-årsåldern, boende i centrala Örnsköldsvik. Som assistent i detta uppdragkommer duatt hjälpa honom i hans vardag med bland annat kommunikation, personlig hygien,hushållsarbete, träning och följa med honom på olikaaktiviteter. Vår kund är enaktiv kille som gärna harlivliga dagar, han uppskattar exempelvis sittarbete på daglig verksamhet, badhusbesök, biobesök, spela spel, promenader, måla ochta en fika på stan.

Arbetstiderna i detta uppdrag varierar mellan kortare och längre arbetspass till dygnspass. Arbetet är förlagt både under vardag och helg.Du kommer arbeta både på daglig verksamhet och i hemmiljö. Dagliga verksamheten kommer att ha uppehåll i juli men istället följer man kunden på andra aktiviteter under den perioden.

VI SÖKER DIG SOM

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom personlig assistans sedan tidigare men störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Är du en glad, empatisk, social och engagerad person kommer du trivas och passa för detta jobb! Ett stort plus är om du gillar att planera och strukturera saker och har ett extra öga när det kommer till ordning och reda. Vidare kommunicerarvår kund framförallt via teckenstöd och Ipad, därförbehöver du dessutom vara lyhörd, ha tålamod och ett lågaffektivt förhållningssätt.

MERITERANDE

-Körkort/tillgång till bil

-Vårderfarenhet eller motsvarande

-Vårdutbildning eller motsvarande

KRAV

-Ej vara rökare

-Tåla klor

ÖVRIGT

Start: Inskolning i april/maj. Det finns möjlighet att börja jobba som timvikarie redan innan sommaren och det finns även chans till förlängning efter sommaren.

Omfattning: Heltid i juli samt halvtid i augusti. (Finns även möjlighet att kombinera med andra uppdrag om man önskar högre tjänstegrad i augusti.)

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vidare anordnar vi dessutom aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN

Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kura Omsorg

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Kura Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons