Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie Distributör Tvåstad

VTD · Trollhättan · Ansök senast 27 okt. (159 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Upplev en sommar full av äventyr och meningsfulla möten med VTD! Om du letar efter ett jobb som ger dig frihet, utmaningar och möjligheten att vara en viktig del av samhället, har du kommit rätt. Vi strävar efter att göra distributörsarbetet inte bara attraktivt utan även meningsfullt. Är du redo att vara en del av ett team som levererar inte bara paket och tidningar, utan även glädje och demokratisk information? Om svaret är ja, fortsätt läsa och upptäck vad som väntar dig i sommar med VTD!

Om jobbet som distributör

Som distributör på VTD ges du möjlighet att utföra gymnastik för både kropp och huvud. Du måste vara anpassningsbar, där ditt fokus kan behövaskifta snabbt mellan olika produkter, olika leveransalternativ, olika adresser att hitta i mörker och en deadline att hålla gentemot kunderna. Lika viktigt är detatt du är välorganiserad och är van vidatt följa tidsramar för att uppnå önskat resultat.Det är ett jobb som kräver både problemlösningsförmåga, lokalsinne och en god fysik då det är ett högt tempo med mycket spring i trappor. Då arbetet är utomhus blir även vädret en betydande del av din arbetsmiljö. Antar du utmaningen?

- Ja? Vad kul, då ska vi berätta lite mer om jobbet.Du börjar ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats. På filialen räknar och packar du dina produkter innan du ger dig iväg på en tilldelad runda. Under natten levererar du paket, tidningar och post till kunderna fram till tidig morgon, i god tid till morgonkaffet. Viktigt att nämna är att det till stora delar är ett ensamarbete. Våra produkter distribueras via bil, eldriven fyrhjuling, elmoped eller elcykel oavsett väderlek. Alla fordon tillhandahålls av VTD.

Detta är våra skallkrav för tjänsten som distributör

  • Körkort B. Svenskt eller Europeiskt för bil (internationellt körkort är inte giltigt)
  • Ett giltigt arbetstillstånd. Ditt arbetstillstånd måste vara beviljat, det vill säga ej pågående hos Migrationsverket.
  • Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss
  • Kan cykla
  • Du kan läsa, förstå och skriva längre texter på svenska eller engelska.

Vi ser det även som meriterande om du har

  • Jobbat med service av något slag.
  • Tidigare arbetat som distributör.
  • God lokalkännedom för det område du söker till.
  • B-körkort för fyrhjuling eller *Moped. För moped är det okej att inte ha AM-körkort om du är född senast 1 oktober 1994

Arbetstid och schema

Schemat varierar beroende på tjänst. Du jobbar deltid, oftast sex nätter i veckan, med tjänster mellan 45-90%. Kortaste arbetstiden i en tjänst hos oss är 2,5h/natt och den längsta är 8,5h/natt. Vi har tre olika veckoscheman;

  • måndag-lördag: 6 nätter/veckan.
  • natten mellan lördag och söndag: 1 natt/veckan
  • rullande schema: Du arbetar 7 nätter ena veckan, 4 den andra, 7 den tredje och 3 den fjärde.
  • Du arbetar 7 nätter ena veckan, 3 den andra, 7 den tredje och 3 den fjärde.

Ett exempel på schema är att jobba måndag-lördag (sex nätter i veckan). Du startar vid midnatt och slutar mellan 04:45-06:30 beroende på veckodag.*Observera att du har arbetsplikt till 07:30 om det skulle bli förseningarSemesterperioder

  • 5 veckor: 8 juni - 14 juli
  • 4 veckor: 15 juni - 14 juli
  • 5 veckor: 15 juli - 18 augusti
  • 4 veckor: 22 juli - 18 augusti

Vår rekryteringsprocess och Alva Labs

Vi vill att du ska känna dig trygg med att du bedöms rättvist och objektivt. Därför har vi gjort en kravprofil för denna roll som vi sedan följer under hela processen. Som ett steg i processen använder vi utvärderingar via Alva Labs. Om du uppfyller skallkraven kommer du få genomföra en logiskt utvärdering och en utvärdering av personlighet. Utvärderingarna bygger på vetenskaplig forskning och ger oss möjlighet att objektivt bedöma dina styrkor och eventuella utmaningar i relation till rollen. Du kommer själv få ta del av resultatet. Efter utvärdering kan du komma att bli kallad till intervju.

LönLönen är eftersläpande vilket innebär att den betalas ut månaden efter. Lönen är förhandlad enligt kollektivavtalet med Transportarbetareförbundet och 157,17 kr/h och OB mellan 10-32 kr/h. En genomsnittlig tjänst hos oss är ca 70%, det innebär en lön på ca19 000 kr exklusive OB-tillägg.

Email: rekrytering@vtd.seSociala medier: @vtd.seKarriärsidan: https://jobb.vtd.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VTD

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Västsvensk Tidningsdistribution AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons