Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikariat/ timvik som personlig assistent till pojke i Trollhättan.

Sommarvikariat/ timvik som personlig assistent till pojke i Trollhättan.

Kura Omsorg · Trollhättan · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om jobbet

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent som timvikarie vid behov hos vår kund i Trollhättan. Arbetstiden är förlagd eftermiddag och kväll på vardagar samt dagtid på helger. Vi ser helst att du även kan vara tillgänglig under sommar semestern för ett vikariat på ca 50 %

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Kunden är en glad och charmig pojke i 7-års åldern. Han har ett stort omvårdnadsbehov, sitter i rullstol och använder gåstol. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa honom med de grundläggande behoven såsom dagliga hygienrutiner, på- och avklädning, intag av mat/dryck, kommunikation med andra, medicinering och särskilda tillsynsinsatser. På vardagarna går han i skolan med resurs. Vidare tycker han om att bada, cykla i cykelvagn, leka i lekparken, måla med mera.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som vill göra vår kunds vardag meningsfull genom att vara påhittig och initiativrik. Vidare bör du även vara lyhörd, ansvarsfull och ödmjuk. Kundens anhöriga ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KRAV

- Utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning

- Kunna bada tillsammans med kunden

- Rökfri

- God förståelse i svenska

MERITERANDE

- Medicindelegering

- Vårderfarenhet

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vidare anordnar vi dessutom aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN

Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTER

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". Beställ här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kura Omsorg

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Kura Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons