Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent i Skogås

Där brukaren befinner sig · Huddinge · Ansök senast 20 maj (21 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skogås-04 i din ansökan

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.

Vi söker nu personliga assistenter som kan arbeta för vår kund i Skogås, en 14-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår det att hjälpa och stötta kunden i dagens alla aktiviteter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar. Du kommer hjälpa till med all form av hygien och påklädning. Har du tidigare erfarenheter av epilepsi, sondmatning, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel är det starkt meriterande.

Arbetstiderna är 08:00-16:00, 16:00-22:00 med dubbel assistans på dagen och 22-08 (aktiv assistans).

På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter.

Då kunden är minderårig kommer det att krävas att du som blir aktuell för tjänsten lämnar ett belastningsregister från polisen. Det är viktigt att du beställer det utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Då rekryteringen kommer att ske löpande, innan sista ansökningsdag, så rekommenderar vi dig som är intresserad att lämna din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Där brukaren befinner sig

Placering

Huddinge

Kontaktperson

ELFA Assistans i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skogås-04 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons