Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikariat- Sjuksköterska till Maria Regina - Palliativ Slutenvård

Sommarvikariat- Sjuksköterska till Maria Regina - Palliativ Slutenvård

Maria Regina Hospice · Nacka · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Maria Regina Hospice erbjuder specialiserad palliativ slutenvård i det vackra och kulturskyddade området Storängen centralt beläget i Nacka, 10 min från Slussen. Ett multiprofessionellt team erbjuder kvalificerad vård i livets slutskede.

Vi erbjuder en hemlik miljö samtidigt som vården är avancerad. Målet är att patienterna ska få möjlighet att behålla en hög livskvalité trots svår sjukdom. Vi har egen kock som tillagar alla måltider från grunden.

I arbetsuppgifterna som sjuksköterska ingår omvårdnad, läkemedelshantering och sedvanliga palliativa insatser för avancerad sjukvård i livets slut.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med vård av patienter med olika diagnoser. Inskolning anpassas utifrån dina behov i samarbete med vårdteamet.

Vi söker dig som vill arbeta med avancerad sjukvård men inte i en traditionell sjukhusmiljö. Vi söker en sjuksköterska som kan se och lyssna in patientens individuella önskemål och kan möta även anhöriga i svåra situationer. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och erfarenhet inom palliativ vård är meriterande men även ett intresse av att lära mer om palliativ vård är viktigt för oss.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maria Regina Hospice

Placering

Nacka

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons