Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarpersonal till Holmön (servering/bar)

Sommarpersonal till Holmön (servering/bar)

Nordic Solutions Sweden AB · Umeå · Ansök senast 19 maj (22 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ansökan holmön i din ansökan

Novas Inn / Byvikens Wärdshus på Holmön ! Precis som rubriken lyder - en idylliskt restaurang som ligger precis vid hamnen.

Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån Club Sandwich, Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter och smörstekt fisk – allt tillagat med omsorg!

Vi röker en hel del kött i vår egen smoker "low & slow” vilket gör att vår BBQ till någonting extra.

Novas Inn är ett familjeföretag som startade sin första restaurang ute på Holmön utanför Umeå 2016. I December 2022 valde vi att utveckla verksamheten och öppnade Novas Steakhouse i Bågenhuset vid järnvägsallén.

För oss är det viktigt att behålla den familjära känslan och hitta en medarbetare som fungerar bra i vårt team. Just därför tittar vi lite extra på vem du är som person och värderar personliga egenskaper högre än de formella kraven.

Vi söker dig som som vill ha ett äventyrligt sommarjobba på en fantastisk Ö med underbara kollegor. Du ska vara en serviceinriktad person som gillar att jobba med människor, är driven, samarbetsvillig och gillar fart och fläkt. För utöver dagar med mycket turism så ser vi till förgylla sommaren med lite event och livemusik.

Personal boende finns.

Chans till fortsatt anställning på vår restaurang i Umeå finns efter avslutat sommarjobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Solutions Sweden AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Nordic Solutions Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ansökan holmön i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons