Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobba som processoperatör hos vår kund i Falkenberg!

Sommarjobba som processoperatör hos vår kund i Falkenberg!

Job&Talent · Falkenberg · Ansök senast 5 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Vill du vara en del av vårt kunds dynamiska team som processoperatör i Falkenberg?Tachansen att arbeta i en spännande miljö där du kommer vara ansvarig för att övervaka ochoptimera produktionsprocesser.

Lämna din ansökan idag och ta nästa steg mot ett givande sommarjobb!

Vårt erbjudande

På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att ansvara för att övervaka och styraproduktionsprocessen för att säkerställa effektivitet och kvalitet. Du kommer att genomföraprovtagningar, justera maskiner och rapportera eventuella avvikelser. Ditt ansvar inkluderaräven övervakning av processen och truckkörning.Arbetet är förlagt på 3-skift, du ska alltså kunna arbeta nätter.

Om dig

Som person ser vi gärna att du har:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • God systemvana och ett tekniskt intresse
  • Har bra svenska, tal och skrift
  • B-körkort
  • Truckkort A1-4, B1-3
  • Som person ser vi gärna att du är noggrann, ansvarstagande och kan arbeta självständigt.Det anses meriterande om du har arbetat med livsmedel tidigare.

Om oss

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

AnsökanFör att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är duvälkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!Övrig informationPlaceringsort: FalkenbergTyp av anställning: SommarjobbTillsättning: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Job&Talent

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Jobandtalent Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons