Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobba som maskinoperatör hos LyondellBasell i Åstorp

Sommarjobba som maskinoperatör hos LyondellBasell i Åstorp

A Schulman Nordic AB · Åstorp · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Schulman Nordic AB, en del av den globala LyondellBasell-koncernen (LYB), är en internationell leverantör av högkvalitativa masterbatcher, granulat och standardpolymerer. LyondellBasell är ett av världens största plast-, kemi- och raffinaderiföretag med produkter som bidrar till att utveckla lösningar på moderna utmaningar. Under fem år i rad har LyondellBasell blivit utsett i Fortune Magazines lista som ett av "Världens mest beundrade företag". Läs gärna mer om oss på www.lyondellbasell.com.

Om tjänsten

Vi utökar och söker fler maskinoperatörer till vårt duktiga produktionsteam. Hos oss erbjuder vi dig en spännande roll med ett omväxlande arbete hos ett ledande internationellt företag, med en stark lokal prägel och familjär känsla. Här får du chansen att arbeta i en modern produktion med starkt fokus på kvalitet, säkerhet och utveckling. Vi söker dig med produktionsteknisk bakgrund, gärna med erfarenhet ifrån plastindustrin.

Vi tillhör I-avtalet, med kollektivavtal mellan IF Metall och Innovations- och kemiindustrierna. Tjänsten är en heltidstjänst. Vår produktion har tre team, som arbetar på olika skiftstider. Arbetstiderna är antingen tvåskift, där man arbetar varannan förmiddag och varannan eftermiddag. Eller nattskift, där man arbetar ständig natt. Vi utökar nu på samtliga skift. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en initierande provanställning. Tjänsten rapporterar till Teamledare, som i sin tur leds av vår Produktionschef.

Arbetets omfattning

Som operatör hos oss utför du vanligt förekommande arbetsmoment inom produktionsarbete, där du ansvarar för en eller flera maskinlinjer.

Arbetsuppgifter i vår produktion är bland annat:

  • Vägning
  • Blandning
  • Ställa maskiner
  • Styra och övervaka maskiner
  • Optimera processflödet
  • Förpacka slutprodukt
  • Underhålla maskiner och övrig utrustning
  • Kontrollera och rapportera
  • Dokumentera och överlämna mellan skift

Säkerhetsfrågor och rutiner präglar samtliga av våra arbetsmoment och är därför vår högsta prioritet samt avgörande faktor inom alla led på vår site. I rollen som operatör främjar du säkerhet, ordning och reda samt arbetar med ständiga förbättringar i dina dagliga uppgifter. Du ansvarar för att allt arbete utförs på ett säkert sätt, både för dig och din omgivning. Arbetet kräver en god fysik.

Din profil

Ditt arbetssätt måste präglas av gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla. Vi sätter stort värde på din förmåga att vara flexibel och du har inget emot att växla mellan olika arbetsuppgifter, utan ser det som stimulerande. Du är strukturerad och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med högsta kvalitet. Din samarbetsförmåga är god och med ditt positiva och engagerade sätt bidrar du till ett bra arbetsklimat i arbetslaget. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och idéer till dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I ditt förhållningssätt är du flexibel, lösningsorienterad och trivs när du får arbeta med många kontaktytor och mycket ansvar. Du håller deadlines och kan samarbeta med såväl kollegor som externa parter för att nå ett framgångsrikt resultat.

Du har en stor förmåga att se förbättringspotential i ditt arbete. Vi söker dig som vill vara med och utveckla inte bara produktionen som sådan, utan även företaget i sin helhet. Det finns goda chanser till vidareutveckling internt inom företaget.

Vi ser att du har utbildning på gymnasial nivå, gärna ifårn verkstadsteknisk inriktning. Du har goda kunskaper, såväl i tal som skrift, i svenska och engelska.

Kompetens och erfarenhet av formsprutning är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan! Mejla CV och personligt brev till jobb@lyb.com. Senaste ansökningsdag är den 31 maj 2024.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas när vi har hittat rätt person. Vänta därför inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina erfarenheter.

Vi är en arbetsplats som arbetar för ett inkluderande och diversifierat medarbetarskap. Vi uppmuntrar både kvinnor och män att söka tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A Schulman Nordic AB

Placering

Åstorp

Kontaktperson

A. Schulman Nordic AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons