Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som inköpare hos Consilium

Sommarjobb som inköpare hos Consilium

OIO - Göteborg · Göteborg · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Tillsammans med Consilium Marine & Safety söker vi nu efter en sommarjobbare till inköpsavdelningen med start på deltid som därefter går upp till heltid under sommarmånaderna. Tjänsten riktar sig primärt till dig som studerar med inriktning inköp- och/eller logistik.

Inköpsteamet består idag av åtta personer som arbetar internationellt med utgångspunkt i Göteborg (på Ringön).

Du kommer få möjlighet att bekanta dig med andra avdelningar för att lättare förstå helheten och på så vis etablera relationer med interna intressenter. Consilium tillämpar även fadder-/mentorskap i samband med onboarding där du får en kollega som tar extra ansvar för din upplärning.

Om Consilium

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är vi ett internationellt företag som drivs av innovation. Med 64 kontor i 55 länder erbjuder bolaget en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.

Läs mer om bolaget och deras verksamhet på deras hemsida.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som inköpare kommer vara att arbeta med orderläggning/beställning, leveransbevakning samt hantering av eventuella avvikelser. I dialog med produktionen kommer du även att arbeta med att korrigera och rapportera prognoser till befintliga leverantörer. Nedan följer exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Administrera och genomföra orderläggning i enlighet med prognoser
  • Följa upp att leverantörer aktivt bekräftar lagda ordrar
  • Arbeta proaktivt för att minimera störningar i leveranser av material
  • Övervakning av leveranser, inkluderat hantering av avvikelser
Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom inköp- och/eller logistik och har minst ett år kvar på studierna (examen 2025)
  • Besitter goda kunskaper i MS Office
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är starkt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom inköp- och/eller orderläggning.

För att lyckas i denna roll krävs det att du är uppmärksam på detaljer och därmed har en stark förmåga att vara noggrann. Du arbetar strukturerat och systematiskt genom att på egen hand planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Detta innefattar även att du tar stort självständigt ansvar när/om något inte blir som planerat. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och mån om såväl interna som externa samarbeten.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO.

  • Omfattning: Deltid under våren, heltid över sommaren
  • Start: Omgående (på deltid)
  • Placering: Göteborg/Ringön
  • Kontaktperson: Armin Rizvanovic

Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OIO - Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

OIO Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons