Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som Bokningsadministratör

Sommarjobb som Bokningsadministratör

JKS Sverige AB · Svedala · Ansök senast 2 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Är du student och söker du sommarjobb och har erfarenhet av och trivs med administrativt arbete och kundservice? Då kan du vara rätt person för uppdraget som bokningsadministratör hos vår kund inom transportbranschen. 

Rollbeskrivning
Som bokningsadministratör kommer du att arbeta under semesterperioden hos vår kund och vara vikarie för deras ordinarie bokningsadministratör. Du har ett nära samarbete med speditörerna och dina arbetsuppgifter kommer att vara; 

  • bevaka mail och lägga in transportbokningar
  • hantera fraktdokument och kvittenser
  • arkivering
  • kontakt med kunder och chaufförer
  • annan koordinering och samordning kring transporter

I övrigt kommer du att vara behjälplig med andra administrativa och praktiska uppgifter på kontoret, då man inom företaget hjälps åt och arbetar över gränserna vid behov. Arbetet utförs i företagets eget transportsystem, som du får lära dig på plats.

Tjänsten innebär en anställning inom vår konsultverksamhet och uppdraget är på heltid vecka 26-32. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-16.30. Efter sommaren kan det finnas möjlighet till extrajobb vid behov. 

Din profil
Vi söker dig som studerar, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, och som är tillgänglig på heltid under uppdragsperioden. Vi ser gärna att dina studier fortsätter efter sommaren och att du då har möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier. 

Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet och förståelse och intresse för logistik och spedition. Tidigare erfarenhet av kundkontakter och -service är meriterande, likaså erfarenhet inom transportbranschen. Det viktigaste är dock att du är serviceinriktad och har viljan och drivet att lära dig arbetet från grunden och utvecklas i din roll. Svenska och engelska behärskar du obehindrat och dina datorkunskaper är goda.

Som bokningsadministratör är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har sinne för administration och trivs med både rutinuppgifter och problemlösning. Som person är du social, kommunikativ och anpassningsbar. Du trivs i en serviceroll och är lösningsorienterad, samarbetsvillig och prestigelös och hjälper gärna till där det behövs.

JKS Sverige erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Känner du att du är rätt person för tjänsten? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om JKS Sverige
JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JKS Sverige AB

Placering

Svedala

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons