Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Socionom hos Kvinnojouren Huddinge

Sommarjobb Socionom hos Kvinnojouren Huddinge

Kvinnojouren Huddinge · Huddinge · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Ett sommarjobb där du har chans att göra skillnad!

Kvinnojouren Huddinge söker semestervikarie som kan arbeta i vårt skyddade boende. Du går sista terminen på Socionomprogrammet alternativt har precis gått klart din utbildning. Du ska kunna arbeta minst fyra veckor sammanhängande någon gång under perioden juni -augusti och täcka upp för vår ordinarie personal.

Kvinnojouren Huddinge är en ideell förening som bildades 1983, föreningen är religiöst och partipolitisk obunden. Vi är medlemmar i riksorganisationen Unizon. Vi ger stöd till våldsutsatta kvinnor och barn. Vi har ett skyddat boende och samtalsmottagning.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att ge kvinnorna stöd i praktiska frågor, hålla i stödsamtal, ta emot akuta placeringar, praktiska sysslor i boendet samt dokumentation i vårt journalsystem. I arbetet ingår även att ha beredskap vilket innebär att du ska kunna infinna dig i det skyddade boendet inom en timme under dygnets alla timmar. Beredskapen går på löpande schema.

Du är en empatisk person som är trygg i dig själv och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med människor i kris.

Vi påbörjar intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Ansökan vill vi ha senast 2024–04-30 till: snovit@kvinnojourenhuddinge.se

Har du frågor om är du välkommen att höra av dig till Snövit Janson, verksamhetsansvarig, telefon 0722-440 480 eller via e-post: snovit@kvinnojourenhuddinge.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvinnojouren Huddinge

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Kvinnojouren Huddinge

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons