Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på Tr­ansportcentralen i Halmstad.

Sommarjobb på Tr­ansportcentralen i Halmstad.

TransportCentralen i Halland AB · Halmstad · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

TransportCentralen söker en truckförare till sommarjobb på deras lager i Halmstad. TransportCentralen grundades 1940 och består idag av 70 stora och små åkerier och entreprenadföretag som gått ihop för att kunna ge dig som kund bästa möjliga bredd och kompetens inom Logistik, entreprenad och Recycling.
Är du en person som inte är rädd för att fatta beslut på egen hand och som dessutom har erfarenhet av truckkörning, då är detta en tjänst för dig!
Läs vidare och ansök!

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

I det dagliga arbetet förekommer truckkörning med motviktstruck och ledstaplare vilket ställer krav på erfarenhet av detta framförallt vid lastning och lossning av lastbil. Du agerar mottagare och är därav i kontakt med chaufförer och ser till att rätt gods hamnar på rätt plats. Förutom truckkörning kan det även förekomma fysiskt krävande uppgifter i form av orderplock och iordningställande av order.

 

Vem är du?

Du är en självgående och lösningsorienterad person som inte har något emot att arbeta på egen hand, detta då arbetet utförs nattetid. Du bör har erfarenhet av att dels jobba inom lager men även erfarenhet av hantering och körning av truck. Känner du att detta skulle kunna vara något för dig, samt att du är en ansvarsfull och noggrann person som har lätt för att lära sig nya färdigheter – då är du den vi söker

 

Vi ser att du har

  • Truckkort A + B samt god körvana 
  • B-körkort 
  • God svenska i tal och skrift 

 

Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: Natt kl.00-09
Omfattning: Heltidsanställning under perioden vecka 25-30

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Li Johansson på li.johansson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TransportCentralen i Halland AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

OnePartnerGroup Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons