Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Nordby Hotell

Nordby Motell AB · Strömstad · Ansök senast 9 juni (20 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Nordby Hotell sommarjobb i din ansökan

Nordby Hotell är praktisk beläget 350 m från Nordby Shoppingcenter. Detta är hotellet för shoppingälskande människor som vill slippa stressen och roa sig, medan de handlar på Nordby Shoppingcenter. Hotellet har 42 rum med allt du kan behöva för en behaglig vistelse.

Nu söker vi engagerade medarbetare över sommaren!

Om dig

Du värdesätter god service och strävar alltid efter att erbjuda gästerna den bästa vistelsen hos oss. För att klara av tjänsten ser vi att du har god förståelse för digitala system, är flexibel och att du löser problem effektivt och noggrant. Vana från digitala bokningssystem och tidigare arbete inom service är meriterande.

Goda kunskaper i Svenska och eller norska är ett krav.

Om jobbet

Du kommer arbeta i receptionen med bokning både via telefon, mail och bokningssystem, in-/utcheckning och service till våra gäster. Det ingår även arbetsuppgifter inom städ samt att hantera enklare tillagning av maträtter. Vi är ett litet hotell med en familjär känsla. Vi arbetar som ett team och hjälper till där det behövs.

Vi erbjuder 10 tjänster och anställningen är en tidsbegränsad med start mitten juni till augusti. Tjänsterna är deltid 50%.

Lön enligt gällande kollektivavtal mellan Visita och HRF. För övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pål Gravem, pal@nordby.se

Vi gör urval löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan!



Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordby Motell AB

Placering

Strömstad

Kontaktperson

Nordby Motell AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Nordby Hotell sommarjobb i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons