Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb i unik bransch!

Swedfarm AB · Herrljunga · Ansök senast 10 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vill du ha sommarjobb i en unik bransch? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker sommarjobbare över hela sommaren och har olika områden du kan jobba inom.

UPPFÖDNINGSSTALL

I uppfödningstallen följer du kycklingen från nykläckt till 16 veckors unghöna. Jobbet kräver att du är noggrann, observant och har högt ansvarstagande. Att du har ett djurintresse och vill vistas bland djuren ser vi som en självklarhet. Små kycklingar kräver mycket omsorg och att hålla rent och snyggt i stallarna är en viktig arbetsuppgift. Vi jobbar både vardagar och helger.

Du behöver ha fyllt 18 år, ha körkort och tillgång till bil.

AVELSSTALL

I avelsstallen sker daglig skötsel av djuren och varje dag packas ägg som ska till vårt kläckeri. Precis som i uppfödningsstallen är, utöver att se till att djuren mår bra, renhållning en viktig arbetsuppgift. Äggen packas med hjälp av en packmaskin till kläckeriet, men du får en viktig roll i att sortera vilka ägg – vilka som ska till kläckeriet eller inte. Arbetet kräver att du är noggrann, självgående och kan ta eget ansvar. Vi jobbar både vardagar och helger.

Du behöver ha fyllt 18 år, ha körkort och tillgång till bil.


KLÄCKERI

På vårt kläckeri får du följa en häftig och spännande process, där naturen härmas, fast i stort format för att få fram kycklingar. Kläckeriet är helt nyrenoverat så alla maskiner och utrymmen är i toppskick och med hög teknologi.

Arbetet innebär att ta hand om äggen som kommer till kläckeriet från avelsstallen, hantering av kycklingar, rengöring av maskiner och utrustning samt lokaler. Kläckeriet är en miljö med höga hygienkrav, vilket ställer höga krav på rengöring i alla utrymmen i hela kläckeriet och är en del av det dagliga arbetet. Det är högt tempo vissa dagar och tunga lyft kan förekomma.

Du ska ha fyllt 18 år och det är en stor fördel att ha körkort och tillgång till bil.

För samtliga jobb gäller att du inte får ha egna fjäderfä eller reptiler hemma.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedfarm AB

Placering

Herrljunga

Kontaktperson

Swedfarm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons