Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarhjältar till AdeoCare Sigtuna

AdeoCare · Sigtuna · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift att hjälpa våra äldre och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.På AdeoCare arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund -Engagemang, flexibilitet, Glädje och Innovation. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Våra enheter utgår från Tingvalla och Rosersberg, vibestår av125 medarbetare, 3 biträdande enhetschefer och 1 enhetschef.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg.Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen.

Cykla är ett grundkrav och Körkort ett starkt önskemål.

Du drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.

Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.Du jobbar självständigt och förstår vikten av ett gott bemötande i varje given situation.Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu årets sommarhjältar som kan avlasta våra omsorgshjältar över sommaren. Vi utgår från våra kontor i Rosersberg och Märsta.

Arbetstider: Dag, Kväll och helg.

Tjänsten kan även fortgå efter sommaren som timvikarie.

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vård filosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Bromma, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AdeoCare

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Adeocare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons