Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sökes! Behandlingsassistent/Socialpedagog till Örbyhus Ungdomshem

Sökes! Behandlingsassistent/Socialpedagog till Örbyhus Ungdomshem

Dantea Omsorg AB · Tierp · Ansök senast 16 sep. (140 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Heltid Behandlingsassistent i din ansökan


Kvalifikationer

Vi kräver att du har minst en 2-årig eftergymnasial utbildning till behandlingsassistent, socialpedagog eller socionomutbildning. Vi kommer ej att besvara ansökningar utan efterfrågad utbildning. Vi ser gärna också att du har minst 1-2 års erfarenhet av arbete på HVB.

Tänk på att tjänsten kräver B-körkort samt att man inkommer med utdrag ur misstanke- och brottsregistret till intervjun.


Tjänsten

Dina arbetsuppgifter som behandlingsassistent består av daglig tillsyn av de boende samt stöd och behandlingsinsatser. Du har i uppgift att ge omvårdnad, stötning samt stödja dem till ett självständigt liv genom att stå upp för, och vara med och utveckla den struktur och de rutiner som finns på boendet. Tjänsten kräver också erforderlig dokumentation. Dokumentationsarbetet sker i egenskap av kontakt med socialtjänsten, läkare, skola samt andra tänkbara kontaktpersoner som finns i ungdomarnas omgivning. Tjänsten som behandlingsassistent innebär också att laga mat, städa, hitta på och genomföra olika aktiviteter.


Om Örbyhus Ungdomshem:

Vi erbjuder 7 platser för pojkar i åldersgruppen 15-19 år med utåtagerande beteende, relationsstörningar och begynnande missbruk/ kriminalitet. Metoderna vi använder för att möta ungdomarnas behov är MI (motiverande samtal), A-CRA och rePULSE. Vi arbetar mycket med teckenekonomi och ADL-träning varför vi också ser detta som meriterande kompetenser hos sökande. Vi använder oss av kontaktmannaskap och i arbetsuppgifterna ingår även daglig journalföring.



Övrigt om anställningen: Tjänsten innebär skiftarbete med tjänstgöring dagar, kvällar, nätter och helger. (provanställning tillämpas)


*Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under tiden.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dantea Omsorg AB

Placering

Tierp

Kontaktperson

Dantea Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Heltid Behandlingsassistent i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons