Jobbsafari är en del avschibsted logo

Software embeddedutvecklare till ledande företag inom fordon i Trollhättan!

Software embeddedutvecklare till ledande företag inom fordon i Trollhättan!

Xamera · Göteborg · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

På företaget handlar det inte om att fylla en specifik roll. Det handlar om att hitta rätt passning - någon som förkroppsligar andan i företaget!Du kommer att jobba med mjukvaruutveckling eller software embeddedutveckling i ett företag med teknikhöjd. Man kommer att jobba i projekt från ax till limpa i något av följande team:Transmission, Electrical, Diagnosis, Test, Calibration, Architecture, Functional Safety och Basic Software. Oavsett din expertis från din utbildningfinns det en plats för dig att lysa.

I företaget finns det många seniora och högt kunniga ingenjörer som kommer kunna hjälpa dig i starten av din karriär och utvecklingsmöjligheterna är stora då du kan växa på bredden i olika team på grund av deras projektbredd.

Vi söker dig som:För att trivas här behöver du vara hungrig på kunskap och ivrig att utforska nya horisonter! Vi ser att du har en civilingenjörsutbildning i mekatronik, elektroteknik, fysik eller autonoma fordon eller likvärdigt och är intresserad att jobba mellan hårdvara och mjukvara. Du kan C/C++, Matlab eller Simulink och är duktig på beräkningar. Du har ett stort fordonsintresse och brinner för bilar. Som person är du driven och nyfiken och gillar inte att boxa in dig i ett ämne, du har flexibilitet och tycker det är roligt att lära sig nya saker.

Om företaget:Företaget brinner för projekt inom fordon! De är placerade i Trollhättan och grundades efter att SAAB personbilar lades ner. Då gick alla experter ihop för att skapa företaget.Deär specialiserat på att leverera innovativa och hållbara tekniklösningar inom områden som automation, maskinteknik och mjukvaruutveckling. Genom att erbjuda expertis inom design, utveckling och implementering av automationslösningar, maskiner och mjukvara, hjälper de sina kunder att optimera processer, öka effektiviteten och möta specifika behov. Med sin tekniska expertis och förståelse för kundernas krav strävar företaget efter att leverera skräddarsydda lösningar som driver framgång och långsiktig tillväxt för sina klienter.Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.Kontaktperson:Felicia.kjellberg@xamera.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons