Jobbsafari är en del avschibsted logo

Socionomkonsult myndighetsutövning barn och unga

Socionomkonsult myndighetsutövning barn och unga

Acceptus · · Ansök senast 28 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga? Är du därtill en erfaren chef och handläggare som uppskattar omväxlingen i att kliva in i olika uppdrag? Acceptus söker just nu socionomkonsulter, både med egna företag och för tidsbegränsade anställningar, runtom i Sverige som vill ingå i vårt nätverk och ta uppdrag som interimschef och/eller socialsekreterare.

Här får du arbeta med likasinnade specialister i ett välkänt företag med gott renommé bland såväl kunder som arbetsgivare – Acceptus har nämligen blivit utsedd till ”Great place to work”. Acceptus är ett framåtlutande företag som vill driva förändring i branschen, tillsammans med alla medarbetare och samarbetspartners.DIN VARDAG

En vecka kan se väldigt olika ut beroende på vilket uppdrag och kund du hamnar hos - där du i samråd med din närmaste kontakt från osskommer att matchas mot ett lämpligt uppdrag sett till din erfarenhet. Vi kan garantera att du i din roll som Interimschef och konsult kommer erbjudas stor variation då uppdragen kan ha fokus på allt från förvaltning till förändring. Uppdragen inom myndighetsutövning barn och unga innebär oftast att vara enhetschef över handläggare eller gå in som socialsekreterare som utreder barn och deras familjers behov och därefter beslutar om lämplig insatser.

VEM ÄR DU?

    Du är socionom och harlångvarig erfarenhetbåde som socialsekreterare och chefinommyndighetsutövning barn och unga.Därmed har du ansvarat för arbetsmiljö, ekonomi och personal – du är van att leda en verksamhet i sin helhet. Vidare har dugod kunskap om aktuell lagstiftning.Vi ser gärna att du har erfarenhet av BBIC.

      För att lyckas och trivas i rollen som konsult ser vi att du är trygg som ledare och därmed står stabilt vid stressiga situationer.Du är lyhörd samt har en förmåga att kunna prioritera och strukturera ditt arbete. Vidare ser vi att du är duktig med dokumentation i individärenden och har en god förmåga att formulera dig väl.Du förväntas ha ett professionellt bemötande, prestigelöst förhållningssätt och god samarbetsförmåga med klienter, arbetskamrater och samverkanspartners samt ha förmåga att skapa kontakt med utsatta individer.

      MER INFORMATION

      Vi söker dig som har eget företag eller är intresserad av en tidsbegränsad anställning och vill ingå i vårt nätverk. För mer information kontakta ansvarig rekryterare Hanna Westerlind på 0733585616 eller hanna.westerlind@acceptus.se

      OM ACCEPTUS

      Acceptus grundades 2001, har huvudkontor i Stockholm och har idag 30 medarbetare utspridda över hela landet. Acceptus erbjuder behovsstyrt ledningsstöd samt digitala vårdtjänster och arbetar för att förenkla vardagen i vårdrelaterade verksamheter inom hälsa, vård och omsorg. Här får du vara en del av en stabil organisation med ett närvarande ledarskap och hjälpsamma kollegor. Kulturen är familjär med stor grad av transparens. Acceptus månar om sina medarbetare och värdesätter professionell utveckling, exempelvis genom kompetensutvecklingsplaner, interna utbildningar och mentorskap.

      Välkommen med din ansökan!

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Acceptus

      Kontaktperson

      Acceptus AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons