Jobbsafari är en del avschibsted logo

Social Media Specialist till NetOnNet

NetOnNet AB · Borås · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt! Vi gör prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas med detär våra grymma medarbetare den viktigaste resurs vi har.

På NetOnNet är kundupplevelsen i centrum. Hos oss genomsyras allt av kärnan i vårt varumärke, låga priser på hemelektronik direkt från lagerhyllan!

Vår marknadsavdelning söker nu kandidater till rollenSocialMedia Specialist för att driva och utvecklavår närvaro ochagenda i sociala kanaler. Är du savvy på all things social media och har en god erfarenhet ochkunskap i hur man driver engagemang i syfte att uppnå en kommersiell agenda? Har du dessutom goda kunskaperi marknadsföring, kommunikation och en fingertoppkänsla kring vad som verkligen skapar effekt? Då är det dig vi behöver!

Om tjänstenSom Social Media Specialist kommer du driva och utveckla NetOnNets närvaro och agenda i sociala kanaler. Du kommer bland annat:

  • Ta fram, ägaoch efterleva strategi och taktik för NetOnNets närvaro i sociala medier i nära samarbete med resten av marknadsavdelningen.
  • Ansvar för att ta fram innehållsplan per kanal.
  • Ansvara för paid social och kontakt med partners.
  • Ansvara för samarbetet med partners inom influencer-marketing.
  • Ansvara för kampanjgenomförande i sociala medier.
  • Ta framanalyser ochrapporteringsunderlag för dina kanaler

Rollen Social Media Specialist ingår i vårt Brand & Media team och rapporterar till Head of Brand & Media. Rollen har ett nära samarbete med övriga funktioner i vårt kommersiella team.

    Vem söker vi?För att lyckas i rollen som SocialMedia Specialist hos NetOnNet ser vi helst att du:

    • Är initiativrik, pådrivande, ochhar ett självständigt sätt att arbeta där du kontrollerar arbetsprocessen från början till slut.
    • Du kan reagera och handskassnabbt med förändrade omständigheter.
    • Ständigt håller dig uppdaterad på de senaste trenderna inom sociala medier, samt deras styrkor och svagheter ur ett kommersiellt perspektiv.

    Kompetenser vi söker:

    • Utbildning inom marknadsföring i sociala medier eller motsvarande kunskaper.Övrig utbildning inom marknadsföring eller kommunikation är meriterande.
    • Minst 2 års erfarenhet från liknande tjänst inom social media marketing eller motsvarande erfarenhet. Meriterande inom e-commerce/retail.
    • Har stor digital kunskap och erfarenhet av verktyg som finns för att optimera arbetet och förmåga att följa upp, mäta och analysera resultaten av genomförda aktiviteter.
    • Har förmåga att bedöma kvalitet på idé.
    • Kan konversera utmärkt svenska i tal och skrift. Norska är meriterande.
    • Du har kunskaper i adobe suit och kan vid behov producera enklare delar av contentplanen.
    • Du har en god förmåga att prioritera.
    • Är strukturerad med god organisatorisk förmåga.
    • Meriterande att ha god förmåga att strukturerat presentera resultat för övrig organisation.
    • Meriterande att ha kunskap inom copywriting och grafisk design.

    Vad erbjuder vi?

    På NetOnNet får du möjlighet att vara med och forma framtiden för en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsföretag. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som uppmuntrar till kreativitet och innovation, där varje individ spelar en avgörande roll för vår framgång. På NetOnNet har vi snabba beslutsvägar och alla medarbetare har möjighet att påverka riktningen för bolaget på daglig basis. En dag på kontoret är alltid kul ochsombalans mellan arbete och fritid är viktigt för oss!

    Wow – det här är vi!NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - #enkla, #nyfikna, #tillsammans och #handlingskraftiga - det är våra ledstjärnor i vardagen. För oss är också mångfald och inkludering viktigt, vi strävar efter att ha en bred mångfald på NetOnNet, dels för att vi ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

    Vår arbetsplatsstrategi förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. Wow säger vi! Det ger dig möjlighet att arbeta hemifrån en viss del av arbetstiden. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.Vill du också jobba med oss och bli en del av vårt team?Du söker enkelt genom att klicka på ”Skicka ansökan” och registrerar därefter din ansökan. Vi läser ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag! Vi ser fram emot att höra mer om dig.

    Se så, sök nu! Vi vet att du vill!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    NetOnNet AB

    Placering

    Borås

    Kontaktperson

    Netonnet AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons