Jobbsafari är en del avschibsted logo

Social Media Manager - Evidensia Djursjukvård

Evidensia Djursjukvård · Stockholm · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetar du med sociala medieridag och vill utvecklas inom en bransch som berör och engagerar?Då ska du söka tjänsten som Social Media Manager hos oss!

Om jobbet:Som vår Social Media Manager är du den inom marknadsteamet som jobbar med våra sociala medier. I rollen kommer du inte bara att skapa relevant och engagerande innehåll, utan också ansvara för arbetet med att utvärdera nya idéer, omvärldsbevaka trender och bygga strategier för vår närvaro i sociala medier. Du är en doer och van användare i Metas plattformar (inkl. Business Suite och Business Manager) men är öppen för att våga testa nya sociala medier som vi idag inte arbetar med.

Vad erbjuder vi?Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta utveckling inom sociala medier.Tjänsten innebär både strategiskt och operativt ansvar. Du samarbetar med övriga i marknadsteamet för att lyfta rätt innehåll i rätt tid, vi arbetar datadrivet och det är självklart för dig att analysera statistik och sätta upp mål samt driva arbetet med att öka antalet följare och skapa engagemang. Evidensias marknadsavdelning fungerar som en supportfunktion, vi finns till för våra kliniker och djursjukhus och du kommer vara kontaktperson för våra 80 kliniker och djursjukhus arbete med sociala medier. Det innebär support och best practise kring allt som rör sociala medier, utöver innehållsproduktion så kan det vara stöttning i hur man besvarar recensioner, schemalägger inlägg, sätter upp annonser etc. Du kommer regelbundet hålla interna utbildningar i sociala medier, Canva samt verktyget PinMeTo.

Vem söker vi?Du har ett naturligt intresse för sociala medier och kan producera både statiskt och rörligt innehåll. Du har en fallenhet för att skriva enkelt, engagerande och kan förhålla dig till en tone-of-voice. Några års erfarenhet av arbete inom digital marknadsföring ser vi som självklart. Du arbetar idag i Metas plattformar med innehåll och kan visa upp goda resultat av ditt arbete. Att skapa rörligt och statiskt innehåll tillhör din vardag. Om du har arbetat med t.ex. TikTok så är det meriterande. Vana att arbeta med många olika kontaktytor och vara pedagogisk i sitt sätt att prata, engagera och supporta är viktigt. Om du precis som vi är en lagspelare, har ett positivt och öppet sinne (och gillar djur) ja då kommer du att passa in perfekt.

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Ort:Stockholm

Omfattning:Tillsvidareanställning heltid med inledande provanställning

Sista ansökningsdag:Sista ansökningsdag är 30 april, urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För information:Om du har frågor gällande tjänsten maila till Simon Disheden Marknad & Kommunikationschef simon.disheden@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Läs gärnamer om oss påVälkommen till Evidensia - veterinär & djursjukvård | Evidensia

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Evidensia Djursjukvård

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Evidensia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons