Jobbsafari är en del avschibsted logo

SO åk 7-9, Föräldravikariat

ASSAREDS SKOLKOOPERATIV EK FÖR. · Göteborg · Ansök senast 18 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Assaredsskolan är en fristående, icke vinstutdelande, F-9 skola med cirka 260 elever som ligger naturskönt beläget i västra Kortedala. Här arbetar engagerade vuxna tillsammans för att stödja elevernas lärande och utveckling. Skolans huvudman är en ekonomisk förening där styrelsen består av vårdnadshavare. Tack vare täta samarbeten och korta beslutsvägar präglas organisationen av ett väl fungerande tillsammansarbete som bygger på tillit, tydlighet och struktur.

Vi är en liten skola med stort engagemang. Vi arbetar med höga förväntningar på varje elev och ser varje elevs unika utvecklingsmöjligheter. Assaredsskolan har en hög andel legitimerad personal med en bred och omfattande kompetens och erfarenhet. Hos oss är det en självklarhet att personalen är förebilder och uppträder i enlighet med skolans genomarbetade värdegrund, självklara regler och likabehandlingsplan.

Vår SO-lärare i åk 7-9 ska vara föräldraledig under höstterminen, därför söker vi någon som kan ersätta hen under tiden. Du kommer att ingå i ett arbetslag med engagerade kollegor som stöttar upp när det behövs.

Du ska vara väl förankrad i läroplanen då det i ditt uppdrag ingår att planera, genomföra, analysera och utvärdera samt dokumentera undervisningen utifrån LGR 22.

Du är flexibel, positiv, entusiastisk, initiativrik och arbetar med höga förväntningar mot målen. Du är en engagerad pedagog med ledarskapsförmåga, har en god struktur i din undervisning samt ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot såväl elever, kollegor och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ASSAREDS SKOLKOOPERATIV EK FÖR.

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Assareds Skolkooperativ Ek För.

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons