Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare eller underentreprenörer till Wiiks Bygg

Snickare eller underentreprenörer till Wiiks Bygg

Wiiks Bygg AB, S T · Sundsvall · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vilka är vi?

Sedan 30 år tillbaka har vi på Wiiks bygg AB varit aktiva inom byggbranschen och utfört alla typer av byggprojekt inom större delen av Sundsvall och närliggande områden i Västernorrland. Med nyrenoverade lokaler, ett sammansvetsat team och en företagsledning med framåtanda utför vi arbeten med hög standard samtidigt som vi har roligt på jobbet. Under 2024 har vi flertalet spännande projekt inom bygg & anläggning vilket innebär att vi nu behöver utöka vår personalstyrka, så tveka inte och ansök till oss redan idag!

Arbetsuppgifter

Som snickare hos oss kommer du få arbeta med olika typer av projekt inom bygg & anläggning. Ena projektet kan bestå av att bygga ett hus från början till slut åt en privatkund medans nästa projekt kan vara renovering av en fastighet hos ett mindre lokalt företag. Hos oss kan jobben variera i både form av storlek och tid.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta anställning direkt hos oss eller du som har F-skattsedel och vill arbeta som underentreprenör hos oss. Du är en erfaren och självgående snickare med minst 5 år inom branschen men gärna att du har ytterligare erfarenhet. Sedan tidigare har du hållit i egna byggprojekt och är självgående i ditt arbete och kanske även besitter en specialisering inom byggbranschen som du känner dig extra trygg med. Som person värdesätter du att utföra dina jobb med hög kvalité och tar stort ansvar för att fullfölja detta. Du är även strukturerad och kan planera och utföra lyckade arbeten i samråd med kund, leverantörer och kollegor. Vi värderar frihet under ansvar och hoppas även att du gör det!

Krav: 5 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, B-Körkort

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller underentreprenör med F-skattsedel

Startdatum: Enligt överenskommelse

Denna rekrytering sker löpande och kan därmed komma att tillsättas snarast så ansök med omnejd. Ansökan skickas till olle@wiiksbygg.com

Hör gärna av dig vid frågor och funderingar, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wiiks Bygg AB, S T

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

S.T. Wiiks Bygg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons