Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snabbud söker CE chaufförer - Tillsvidare

Snabbud söker CE chaufförer - Tillsvidare

Snabbud i Nyköping AB · Mjölby · Ansök senast 18 maj (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker lastbilschaufförer med CE behörighet till våra bilar stationerade i Mjölby.

Om arbetet

Vi söker efter ett flertal lastbilschaufförer för tillsvidareanställning till våra fjärrbilar stationerade i Mjölby. Man arbetar på ett rullande schema, och kväll och nattarbete kan förekomma i tjänsten.

Din profil

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för både transportbranschen och fordon, samt är engagerad i dina arbetsuppgifter och alltid ser förbättringsmöjligheter. Du är noggrann i din körning samtidigt som du framför fordonet på ett säkert och miljövänligt sätt. Du bör vara självständig och handlingskraftig samt ha förmåga att lyssna och kunna kommunicera. Givetvis förutsätter vi att du har god servicekänsla och kan hantera olika möten med människor samt att du har en positiv attityd.

Idag är föraryrket så mycket mer än att bara framföra ett fordon. Det är spännande med mycket ny teknik och digital utveckling. Självklart önskar vi att både tjejer och killar söker arbete hos oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transportarbetarförbundet. Vår verksamhet är i en expansiv fas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Snabbud består idag av 90 engagerade medarbetare. Vi eftersträvar högsta kvalitet genom bra personalpolitik, modern fordonsflotta och stort eget ansvar. Vi är certifierade av fairtransport.

Krav

CE körkort

Giltig YKB

Digitalt förarkort

Svenska i tal och skrift

Lön

Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

Ansökan

Tyck på knappen "ansök här" eller gå in på https://snabbud.se/lediga-jobb

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta robin.classon@snabbud.se (OBS, vi tar inte emot några ansökningar på mail)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Snabbud i Nyköping AB

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Snabbud i Nyköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons