Jobbsafari är en del avschibsted logo

Småbarnspsykolog till Capio Alvas Malinamottagning i Huddinge

Småbarnspsykolog till Capio Alvas Malinamottagning i Huddinge

Capio · Huddinge · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Arbetet på Malinamottagningen utgörs av patientarbete och konsultation tillpersonal på BMM och BVC. Patientarbetetinnefattar stöd och behandling till barn med lindrig till måttlig psykisk ohälsa i åldern 0-5 år, samt stöd och behandling till blivande och nyblivna föräldrar med mild till måttlig psykisk ohälsa där problematiken bedöms kunna bli ett hinder för gott samspel och en trygg anknytning. Vi erbjuder individuella besök, föreläsningar och föräldragrupp.

Malinamottagningen i Huddinge är en av tre Malinamottagningar som drivs av Capio Alva. Utöver Malinamottagningarna finns inom Capio Alva också tre psykologmottagningar som erbjuder stöd till 6-17 åringar med psykisk ohälsa samt neuropsykiatriska utredningar. Det finns också fyra barn- och ungdomsmedicinska mottagningar och en BVC-mottagning.

Capio Alva är en verksamhet som präglas av engagemang, ett gott bemötande och kvalitet. Du erbjuds en arbetsplats med god struktur och gemenskap. På Capio AlvaPsykologi värnar vi om din kompetensutveckling då vi har löpande extern handledning samt goda möjligheter till vidareutbildning.

Din roll

Som psykolog hos oss arbetar du med tidiga och förebyggande stöd- och behandlingsinsatser. Kontakterna kan vara i form av föreläsningar om vanligt förekommande sökorsaker, eller i form av1-5 besök individuella besök. Du ger också månadsviskonsultation till personal på ett antalbarnmorske-/BVC-mottagningar, och deltar i samverkansteam runt blivande och nyblivna föräldrar. Du är alltid välkommen att utveckla eller dela med dig av metod och material!

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är leg. psykolog och har minst två års erfarenhet av att arbeta med psykologisk behandling av små barn, föräldrastödjande samtal, stöd till blivande föräldrar samt gärna konsultation till personal på barnmorskemottagning/BVC. Vi ser helst att du har utbildning i KBT. Du behöver vara strukturerad, kreativ och driven.

Tjänsten är på heltid, anställningsformen är tills vidare med start enligt överenskommelse.Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Katharina Szybek, mottagningschef, katharina.szybek@capio.se, 0700-053804

Liv Lagerholm, verksamhetschef, liv.lagerholm@capio.se

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan idag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

För mer information om mottagningen: capio.se/malina-huddingePublicerat: 2024-04-10

Sista ansökningsdag: 2024-05-10

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons